Ultima oră
Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce Croitoru a fost dat afară de la FCU Craiova Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce Croitoru a fost dat afară de la FCU Craiova
Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii
Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu” Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu”
Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru
Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!” Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!”

Poliţia suedeză, percheziţii la hotelul din Stockholm, unde a fost cazat Kylian Mbappe

Fotbal Internațional Publicat astăzi, 17:00
mail-share icon Email

Publicaţia suedeză Aftonbladet anunţă că poliţia a efectuat percheziţii sâmbătă şi a interogat personalul de la Bank Hotel, unde Kylian Mbappé s-a cazat în timpul vizitei sale la Stockholm.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21810493/1/mbappe-tw.jpg

Vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere de pe coridoarele hotelului ar putea oferi detalii suplimentare, însă deocamdată nu au fost publicate informaţii cu privire la confiscarea acestor imagini.

Aftonbladet raportează că anchetatorii au părăsit locul faptei cu mai multe genţi care conţineau obiecte care ar putea, probabil, să ajute la avansarea cazului.

Cotidianul suedez Expressen a dezvăluit săptămâna trecută că jucătorul francez Kylian Mbappe era un „suspect rezonabil” într-o anchetă deschisă de poliţia suedeză pentru „viol şi agresiune sexuală” după ce a vizitat Stockholm.

Starul fotbalului francez a denunţat imediat acest lucru ca fiind „fake news”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri