Ultima oră
Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova
Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii
Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu” Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu”
Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru
Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!” Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!”

Pare o glumă, dar nu este! Francesco Totti a vorbit despre revenirea sa în fotbal la 48 de ani. „N-ar trebui să mă antrenez prea tare”. Ce spune un medic sportiv

Legendele sportului Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 17:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21810524/1/francesco-totti-shutterstock.jpg

 

 

Francesco Totti a vorbit despre posibila sa revenire în fotbal, ca jucător, la 48 de ani.

Francesco Totti, fostul jucător al echipei AS Roma, retras din activitate în urmă cu şapte ani, a anunţat că ar putea reveni în fotbalul competiţional, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Milano, la care au participat manageri din mai multe discipline, relatează lefigaro.fr.

„Au fost echipe din Serie A care m-au contactat. Recunosc că m-am gândit puţin, deşi e o nebunie. Ar fi dificil, dar niciodată să nu spui niciodată în viaţă. Sunt jucători care au mai jucat fotbal mulţi ani după ce şi-au încheiat cariera profesionistă.

Depinde şi de unde joci dacă revii. Cu tot respectul, dar dacă m-aş întoarce în Serie A, n-ar trebui să mă antrenez prea tare.

La nivelul din Serie A de astăzi, mi-ar fi uşor să arăt ceva pe teren. Ar trebui să mă antrenez două-trei luni şi aş fi gata. Nu mai există decari în Serie A astăzi”, a declarat Totti.

Totuşi, se pare că fostul jucător al Romei, acum un mare fan al padelului şi căpitan al Italiei la Kings World Cup, nu are planuri reale de a se reveni în activitate.

Ce spune un medic sportiv despre posibila revenire a lui Totti

Acest lucru poate fi văzut ca o provocare, dar în ciuda acestei declaraţii, ziarul italian Il Messagero a dorit să contacteze un medic pentru a afla dacă o revenire la această vârstă este posibilă. Potrivit ziarului italian, echipe de top precum Cagliari şi Sampdoria l-au abordat cu privire la revenire, dar Totti ar fi refuzat.

„Poate avea sens dacă starea sa îi permite să concureze într-una dintre situaţiile competiţionale care îl împing la limită.

Nu sunt eu cel care trebuie să spună dacă provocarea are sens sau nu, dar dacă decide să încerce din nou, eu spun că nu există nicio contraindicaţie”, explică profesorul Pino Capua, care este medic sportiv.

Întrebat despre sportivii din întreaga lumea, care sunt încă activi la o asemenea vârstă, medicul a dat de înţeles că în cazul lui Francesco Totti este o altfel de situaţie.

„Este adevărat, dar ei nu s-au oprit niciodată. Totti, pe de altă parte, s-a oprit acum 7 ani şi asta este singura problemă pe care ar avea-o”, a mai spus medicul.

Francesco Totti a activat ca jucător profesionist în perioada 1993 - 2017 şi a jucat la nivel de echipe de club doar pentru AS Roma. La formaţia din capitala Italiei a adunat nu mai puţin de 785 de meciuri, în care a reuşit să marcheze 307 goluri şi să ofere 207 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt