Ultima oră
Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce Croitoru a fost dat afară de la FCU Craiova Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce Croitoru a fost dat afară de la FCU Craiova
Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii
Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu” Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu”
Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru
Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!” Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!”

Petrescu nu s-a înşelat cu Munteanu! CFR a făcut anunţul despre atacant: ”Putea fi mult mai grav!”

CFR Cluj Publicat astăzi, 18:08
mail-share icon Email

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa CFR Cluj, în etapa a 13-a din Superligă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21810514/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-15-09-2024-6.jpg

La Ploieşti, prima ocazie a aparţinut oaspeţilor, şutul lui Peter Michael fiind deviat peste poartă în minutul 6. Replica gazdelor a venit la lovitura de cap a lui Papp, care a trecut pe lângă bară, în minutul 28. Nici repriza secundă nu a adus fotbal de mai bună calitate, ploieştenii nu au avut şut pe poartă, iar ocaziile au întârziat să apară până al cincilea minut al prelungirilor, când a ratat Păun. 

Dan Petrescu a fost protagonistul unui moment tensionat, după ce l-a schimbat în prelungiri pe Louis Munteanu. Atacantul s-a arătat foarte supărat şi s-a dus direct spre banca de rezerve, fără să dea mâna cu nimeni şi fără să se uite măcar spre antrenorul său.

Dan Petrescu s-a dus apoi la el pentru a-l împăca, fără succes însă, Louis Munteanu menţinându-şi atitudinea sfidătoare.

Totuşi, se pare ca a fost vorba de o accidentare a fotbalistului, iar preşedintele CFR-ului a anunţat că Munteanu are o leziune musculară de gradul 1.

”Putea fi mult mai grav!”

Louis are o leziune musculară de gradul 1. E cea mai fină leziune, dar putea fi mult mai grav. Nu ştim cât va absenta. Vom vedea cum decurge recuperarea. El oricum e suspendat pentru etapa viitoare. Însă a avut noroc, pentru că orice sprint îi putea agrava accidentarea.

Am şi vorbit cu el şi mi-a spus că prima când suferă o leziune musculară. Aşa că nu a ştiut să recunoască simptomele. Jucătorii care au mai trecut prin asta, îşi dau seama imediat şi se opresc. Dar nu a fost cazul lui pentru că el nu a mai suferit o astfel de accidentare. Dacă nu ştii despre ce e vorba, poţi considera că e o lovitură.

De aici a apărut şi supărarea lui. Nu înţelegea de ce a fost schimbat. Dar orice sprint ar mai fi făcut, îi putea agrava accidentarea şi timpul de recuperare ar fi fost mai mare. Dar acum totul e în regulă în vestiar.

Dan Petrescu voia să-l scoată mai repede, ceruse schimbarea mai devreme. Dar nu mai era tabela la margine, fusese dusă la vestiar pentru că se crezuse că s-au epuizat schimbările. Şi a durat până a fost adusă înapoi”, a declarat Cristi Balaj, citat de gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele