Ultima oră
Naţionala a rămas fără selecţioner

Naţionala a rămas fără selecţioner
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League, la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund, Juventus - Stuttgart şi Arsenal - Şahtior. Scorul din celelalte partide LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League, la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund, Juventus - Stuttgart şi Arsenal - Şahtior. Scorul din celelalte partide
VIDEO | AS Monaco - Steaua Roşie Belgrad 5-1. Sârbii au fost neutralizaţi în Principat VIDEO | AS Monaco - Steaua Roşie Belgrad 5-1. Sârbii au fost neutralizaţi în Principat
VIDEO | AC Milan - Club Brugge 3-1. Prima victorie stagională pentru ”Rossoneri” VIDEO | AC Milan - Club Brugge 3-1. Prima victorie stagională pentru ”Rossoneri”
E gata! Patronul Rapidului a decis soarta atacantului: ”Răspunsul este nu!!” | VIDEO EXCLUSIV

E gata! Patronul Rapidului a decis soarta atacantului: ”Răspunsul este nu!!” | VIDEO EXCLUSIV
Campioana Corona Braşov a ratat grupele Ligii Campionilor, cu dublu eşec în faţa lui Olympiacos Pireu Campioana Corona Braşov a ratat grupele Ligii Campionilor, cu dublu eşec în faţa lui Olympiacos Pireu

Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce Croitoru a fost dat afară de la FCU Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat astăzi, 20:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21810621/1/fc-u-craiova-universitatea-craiova-superliga-superbet-10-03-2024-1.jpg

 

 

Nicolo Napoli a reacţionat imediat după ce a fost anunţată plecarea lui Marius Croitoru de la FCU Craiova.

Marius Croitoru s-a despărţit de FCU Craiova, la o zi după remiza cu FC Voluntari, scor 0-0. Anunţul despărţirii a fost făcut pe reţelele de socializare de FCU Craiova, echipă aflată pe locul 11 în Liga 2.

Nicolo Napoli nu a rămas indiferent la aflarea acestei veşti şi a avut o reacţie acidă la adresa lui Adrian Mititelu. Antrenorul a răbufnit şi a criticat felul în care patronul ia decizie la clubul din Bănie.

"L-a dat afară pe Croitoru? E normal. Dă mereu afară tot! Dacă pierde echipa, dă afară antrenorul. Eu sunt în vacanţă, nu am vorbit cu Mititelu. Domnul Mititelu are echipa lui şi face ce vrea el.

Ştiu că FCU Craiova nu se află într-o situaţie bună. Campionatul, în Liga 2, e foarte greu. Asta e viaţa. Mititelu e patron şi face ce vrea", a spus Napoli pentru Prosport.

Nicolo Napoli este cunoscut ca varianta de rezervă a lui Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova, în momentul în care oltenii au nevoie de un nou tehnician. 

Reacţia dură a antrenorului dă de înţeles că nu există nicio şansă ca el să revină pe banca echipei pe care a mai antrenat-o de 10 ori în trecut. 

mail-share icon Email
viewscnt