Ultima oră
Naţionala a rămas fără selecţioner

Naţionala a rămas fără selecţioner
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League, la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund, Juventus - Stuttgart şi Arsenal - Şahtior. Scorul din celelalte partide LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League, la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund, Juventus - Stuttgart şi Arsenal - Şahtior. Scorul din celelalte partide
VIDEO | AS Monaco - Steaua Roşie Belgrad 5-1. Sârbii au fost neutralizaţi în Principat VIDEO | AS Monaco - Steaua Roşie Belgrad 5-1. Sârbii au fost neutralizaţi în Principat
VIDEO | AC Milan - Club Brugge 3-1. Prima victorie stagională pentru ”Rossoneri” VIDEO | AC Milan - Club Brugge 3-1. Prima victorie stagională pentru ”Rossoneri”
E gata! Patronul Rapidului a decis soarta atacantului: ”Răspunsul este nu!!” | VIDEO EXCLUSIV

E gata! Patronul Rapidului a decis soarta atacantului: ”Răspunsul este nu!!” | VIDEO EXCLUSIV
Campioana Corona Braşov a ratat grupele Ligii Campionilor, cu dublu eşec în faţa lui Olympiacos Pireu Campioana Corona Braşov a ratat grupele Ligii Campionilor, cu dublu eşec în faţa lui Olympiacos Pireu

Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu”

Echipa nationala Publicat astăzi, 19:16
mail-share icon Email

Un fotbalist de la FCSB este marea propunere pe care Ionuţ Badea i-o face lui Mircea Lucescu pentru convocarea la echipa naţională

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21810632/2/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-20-10-2024-4.jpg

Pentru România urmează ultimele două dueluri grupa de Nations League, pe teren propriu cu Kosovo (15.11) şi Cipru (18.11).

Ionuţ Badea (49 de ani), directorul tehnic al celor de la CS Dinamo a venit cu o propunere surprinzătoare pentru „Il Luce”. Fostul jucător şi antrenor al celor de la FC Argeş consideră că Valentin Creţu ar reprezenta o soluţie bună pentru postul de fundaş dreapta al echipei naţionale, acolo unde titular incontestabil este Andrei Raţiu, jucătorul celor de la Rayo Vallecano.

„Aş vrea să fac o mică apreciere pentru Creţu. Este un jucător care de multe ori a fost în spatele cortinei, de multe ori chiar în spatele teatrului. Şi-a păstrat ambiţia şi tenacitatea de a face ceva pentru el şi pentru echipă.

Îşi doreşte cu ardoare să joace pentru această echipă şi, de ce nu? Poate fi o soluţie în plus pentru Mircea Lucescu în condiţiile în care poziţia fundaşului dreapta a lui Raţiu trebuie dublată.

L-am văzut pe Manea, dar mai degrabă într-o poziţie de fundaş central decât dreapta şi s-a potrivit de minune”, a spus Ionuţ Badea, la Digi Sport.

Fundaşul dreapta evoluează pentru FCSB din 2019, după ce Gigi Becali le-a achitat celor de la Gaz Metan Mediaş 125.000 de euro pentru transfer.

  • 19 meciuri a jucat Vali Creţu la FCSB în acest sezon
  • Trei pase de gol a reuşit Vali Creţu în meciurile jucate
  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Vali Creţu, potrivit Transfermarkt

Sold-out la România - Kosovo

După două victorii obţinute în deplasare, tricolorii vor evolua pe 15 noiembrie cu Kosovo şi pe 18 noiembrie vor întâlni Cipru, iar ambele partide se vor disputa pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

Interesul pentru meciul cu Kosovo este uriaş. În doar trei zile, fanii au epuizat toate biletele puse în vânzare.

Bilete cu valoare zero pentru copii la cele două tribune

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât şi la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziţiona bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puţin ale unui copil. Fiecare comandă poate conţine maximum 5 bilete.

 

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de e-mail cu care sunteţi înregistraţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri