Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu i-a studiat bine pe adversari. ”Olanda e mâine favorită” VIDEO | Edi Iordănescu i-a studiat bine pe adversari. ”Olanda e mâine favorită”
LIVE TEXT | Franţa - Belgia 0-0. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia 0-0. Echipele de start
VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez
”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România ”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”

”S-a jucat deja la o scară mică”. Presa olandeză o consideră pe FCSB continuatoarea Stelei

FCSB Publicat de Daian Cutu pe vineri, 21:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21647456/1/profimedia-0885524427.jpg

Victorie şi în al doilea amical al verii pentru FCSB, care a trecut de Almere, locul 13 în sezonul trecut al campionatului Olandei, cu 2-1.

FCSB a început cu dreptul partida, iar după o acţiune lucrată perfect, David Miculescu a deschis scorul. Replica a venit imediat de la olandezi, care au egalat prin Kornelius Norman Hansen.

Alexandru Băluţă a adus victoria campioanei României, după ce a transformat un penalty obţinut de Miculescu.

Presa olandeză a analizat partida. Jurnaliştii batavi au prezentat campioana României ca fiind Steaua.

 

”Olanda împotriva României s-a jucat deja la o scară mică. Almere City FC s-a antrenat acasă cu FCSB. Aşa este noul nume al celebrei Steaua Bucureşti, câştigătoare a Cupei Europei în 1986. Românii au învins cu 2-1.

Campioana României stă de ceva vreme în Olanda. Marţi a jucat împotriva celor de la CSV Apeldoorn. Românii au câştigat cu 8-0. Sezonul începe pentru FCSB pe 4 iulie, cu meciul contra celor de la Corvinul Hunedoara, în Supercupa României”
, au relatat cei de la sportnieuws.nl

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele