Ultima oră
Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa
OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica
OFICIAL | Eugen Trică a semnat OFICIAL | Eugen Trică a semnat
Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF” Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF”
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO

NEWS ALERT | Una din vedetele Olandei s-a accidentat şi nu va juca în partida cu România

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe luni, 10:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21650390/1/olanda-franta-uefa-euro-2024-21-06-2024.jpg

România întâlneşte reprezentativa Ţărilor de Jos, marţi, de la ora 19:00, la Munchen. Duelul cu olandezii pregătiţi de Koeman va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Se pare că Nathan Ake nu va evolua împotriva României! Fundaşul lui Manchester City s-a accidentat şi a fost văzut intrând într-un spital din Wolfsburg.

În locul lui Ake va fi titularizat Micky van der Ven, "rivalul" lui Drăguşin de la Tottenham. Dezvăluirea a fost făcută pentru iamsport de către jurnalistul olandez Jesper Langbroek.

"Ake s-a accidentat şi, din informaţiile mele, nu cred că va fi apt pentru meciul cu România. Aşa că va intra van de Ven în locul său, care a mai jucat acest post, fundaş stânga, la Tottenham. Vom pierde ceva pe faza ofensivă, dar din punct de vedere defensiv suntem acoperiţi. Însă nu-i e teamă să atace cu mingea la picior", a spus Jesper Langbroek.

Nathan Ake este cotat la 40 de milioane de euro şi este legitimat la Manchester City, pentru care a bifat nu mai puţin de 44 de meciuri în sezonul recent încheiat.

La EURO, Ake a jucat 87 de minute cu Polonia, 90 cu Franţa şi 65 cu Austria. În victoria bifată de olandezi în faţa polonezilor, Ake a fost al doilea cel mai bun jucător de pe teren, după Gakpo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele