Ultima oră
Campiona României îşi începe drumul în preliminariile UCL la Prima Sport! Virtus - FCSB, marţi, de la ora 22:00 Campiona României îşi începe drumul în preliminariile UCL la Prima Sport! Virtus - FCSB, marţi, de la ora 22:00
Emoţionant! Mesajul primit de Florin Niţă, la doar câteva ore după eliminarea din optimi Emoţionant! Mesajul primit de Florin Niţă, la doar câteva ore după eliminarea din optimi
Englezii nu s-au mai putut abţine şi au râs de Ianis Hagi după eşecul cu Olanda: ”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”

Englezii nu s-au mai putut abţine şi au râs de Ianis Hagi după eşecul cu Olanda: ”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”
Felix Zwayer, desfiinţat după ce a făcut praf meciul României! "Să te legăm de autocar" Felix Zwayer, desfiinţat după ce a făcut praf meciul României! "Să te legăm de autocar"
Clubul i-a fixat preţul! 10.000.000 de euro pentru „tricolorul” care a impresionat la EURO 2024 Clubul i-a fixat preţul! 10.000.000 de euro pentru „tricolorul” care a impresionat la EURO 2024
Antrenorul care l-a umilit pe Benzema, dat afară: ”Este inacceptabil!”

Antrenorul care l-a umilit pe Benzema, dat afară: ”Este inacceptabil!”

Pronosticul dat de Peter Schmeichel pentru meciul României

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe luni, 09:47
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21650286/1/profimedia-0878288477.jpg

România va întâlni reprezentativa Ţărilor de Jos, marţi, la Munchen. Duelul din optimi va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

Toată România aşteaptă marele meci, iar optimismul este la cote maxime. Pe lângă jocul bun prestat de naţionala pregătită de Edi Iordănescu, la olandezi sunt tensiuni în cadrul echipei.

Naţionala României a arătat ca un grup mai mult decât unit, iar acest factor ar putea fi decisiv în deznodământul meciului de la Munchen. Probabil pe asta se bazează şi Peter Schmeichel, fostul mare portar danez.

Schmeichel a spus că România va produce surpriza şi se va califica.

”Cea mai mare surpriză cred că va fi România, care va elimina Olanda”, a spus Peter Schmeichel, pentru Fox.

În vârstă de 60 de ani, Peter Schmeichel a fost titular în poarta Danemarcei la EURO 1992. În urmă cu 32 de ani, danezii au produs o supriză de proporţii şi au câştigat Campionatul European, deşi iniţial nici măcar nu se calificaseră.

Fostul portar a evoluat la Manchester United între 1991 şi 1999, iar pe lângă experienţa de pe Old Trafford a mai fost jucat la Gladsaxe-Hero, Hvidovre, Brondby, Sporting Lisabona, Aston Villa şi Manchester City.

129 de selecţii şi un gol marcat sunt cifrele lui Schmeichel pentru naţionala nordică. Unicul gol pe care l-a marcat a venit într-un amical cu Belgia, dintr-un penalty, în 2000.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele