Ultima oră
Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda
Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli

Fără precedent! FCSB, la un pas să piardă Supercupa la masa verde | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 08:29
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21649086/2/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-1.jpg

FCSB va întâlni Corvinul în Supercupa României. Partida din Ghencea se va disputa joi, de la ora 20:00.

Gigi Becali a declarat, în urmă cu mai multe zile, că nu are de gând să utilizeze în meciul cu hunedorenii vreun jucător care să respecte regula U21. Deşi este o decizie radicală şi era de aşteptat ca finanţatorul să îşi schimbe hotărârea, se pare că acest lucru nu se va întâmpla!

Mihai Stoica a fost prezent, sâmbătă seară, în studioul emisiunii Euro Show. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a dezvăluit că Gigi Becali este de neînduplecat şi este hotărât să nu respecte regula U21.

"Dacă aşa anunţă, bănuiesc că aşa va fi. Noi tot încercăm să îl convingem să nu facem asta, dar decizia îi aparţine şi probabil că aşa se va întâmpla.

Cum să nu se joace meciul? Bineînţeles că se joacă meciul. Se poate întâmpla să joci cu jucător sub vârstă şi să nu ai în ultimele secunde jucător sub vârstă, e acelaşi lucru.", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Declaraţia care aruncă în aer fotbalul românesc

Enervat de faptul că regula U21 va rămâne în vigoare, Gigi Becali anunţase de câteva zile că nu va utiliza vreun jucător care să respecte regula.

Finanţatorul campioanei a mai spus că va merge la TAS. Probabil, Becali se foloseşte de Supercupă pentru a vedea poziţia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. În cazul în care TAS îi va da câştig de cauză, atunci echipele din România vor putea să renunţe la utilizarea jucătorilor U21 fără să suporte vreo consecinţă.

"Pe mine mă interesează ca eu să joc Supercupa cu echipa pe care vreau să o fac eu. Vreau să câştig bani, vreau Liga Campionilor. Federaţia mă opreşte. O să vezi că eu nu joc în Supercupă cu U21. Eu în Supercupă o să verific echipa. Nu joc cu U21. Îi bag pe cei mai buni! Nu mă obligi pe mine să joc cu U21. Aşa vreau, să dea (n.r. meci pierdut 3-0). Merg la TAS. Să vedem dacă la TAS pot să spună că mă pot obliga. Eu le trimit foaie înainte, că nu mai vreau regula asta.

Nu trebuie să am cea mai bună echipă când joc cu Maccabi? Nu pot să fac experienţa mea de echipă. Să fac selecţia mea. Mă deranjează impunerea. Nu mai este Tavi Popescu. Aici nu mai e vorba de impunere. Nu mai e vorba de principiu. Acum trebuie să îmi fac echipa de Liga Campionilor şi am 3-4 meciuri înainte", a declarat Gigi Becali, la Digisport.

Gigi Becali a avut o tenativă asemănătoare şi sezonul trecut. Înaintea meciului din prima etapă a Superligii, finanţatorul a declarat că nu va folosi niciun jucător care să respecte regula şi a punctat, la fel ca şi acum, că va merge la TAS.

"În orice caz, în prima etapă eu nu voi juca (n.r. cu jucător U21). Care e treaba? Îmi asum. După care mergem la TAS şi vedem ce spune". a fost declaraţia lui Becali din urmă cu un an.

Până la urmă, Becali s-a răzgândit şi nu a încălcat regula. Regulamentul Disciplinar al Federaţiei Române de Fotbal este foarte clar, iar o echipă care nu respectă regula U21 pierde automat partida cu 0-3.

"Nerespectarea obligaţiei unei echipe de seniori de a folosi jucători juniori şi U21, conform ROAF, se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait", se arată în regulament.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele