Ultima oră
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală
Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff
LeBron James a semnat LeBron James a semnat
Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice
Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga

Superliga Publicat pe luni, 17:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21650883/1/bl.png

Metz, echipa pregătită de Ladislau Boloni, a retrogradat în liga a doua din Franţa, după barajul disputat contra celor de la Saint-Etienne.

Ladislau Boloni şi-a anunţat plecarea de la Metz

Conducerea clubului francez ar fi decis să îl demită pe Boloni, potrivit jurnaliştilor de la L'Equipe, citaţi de Ouest-France.

Acum, Boloni a confirmat zvonurile. Fostul selecţioner de la începutul anilor 2000 a anunţat că urmează ca despărţirea de formaţia franceză să fie oficializată şi a vorbit despre o posibilă revenire în Superliga.

„Suntem în drum pentru a ne despărţi. Aşa este. Nu, nu (n.r. dacă are oferte în momentul de faţă).

Toate propunerile te tentează ca şi antrenor, vedem ce va fi (n.r. dacă ar vrea să revină în România)”, a spus Ladislau Boloni, potrivit sportpesurse.ro.

Ladislau Boloni ar putea ajunge la Sepsi

Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi şi prietenul lui Boloni, a declarat că va încerca să îl convingă pe fostul mijlocaş al Stelei să preia un post în conducerea grupării covăsnene.

„Eu o să fac tot posibilul, ce depinde de mine, ca să-l conving. Avem nevoie de specialişti care să ne ajute. Ca să ţinem pasul cu echipele mai mici din străinătate ne trebuie cineva ca el să se dedice sută la sută şi să vină cu idei noi.

Am vorbit anul trecut în vară, dar a fost o discuţie ca între prieteni. El nu este genul care să discute când este sub contract cu o altă echipă. În ultimul an nu am mai vorbit despre asta, dar acum, după ce s-a întâmplat, o să-l sun. Îl mai las câteva zile şi apoi o să discutăm, să reluăm discuţiile şi să vedem ce planuri are şi dacă nu ar vrea să vină la noi.

Ca antrenor niciodată nu s-a pus problema. Poate pe o altă funcţie. N-am vorbit cu el, ştiam că are un meci important şi îmi pare rău că a pierdut. Dar să joci în 10 oameni 85 de minute şi să câştigi meciul şi să îl duci în prelungiri e un lucru extraordinar de mare.

 

Sigur o să discutăm cu el foarte curând. Ca manager ar fi binevenit. Are 30 de ani în fotbalul european şi ne-ar putea ajuta cu foarte multe lucruri. Şi pentru marketing ar fi foarte bine ca el să vină. Iar el ar veni acasă, are o vârsta şi ar fi bine şi pentru el să se întoarcă acasă”, a spus Laszlo Dioszegi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele