Ultima oră
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”
Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce

”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe luni, 18:30
mail-share icon Email

Se apropie marele meci. Discursul lui Edi Iordănescu a fost lăudat. ”Le zice bine”

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21650978/1/kasparov.jpg

Legendarul şahist Garry Kasparov, fondatorul Grand Chess Tour, aflat la Bucureşti la Superbet Chess Classic 2024, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că mereu s-a simţit în siguranţă în România, afirmând că sunt locuri în care nu s-ar duce, cum ar fi Ungaria sau Viena.

"Ştiu că aţi avut alegeri în iunie şi aveţi în septembrie, problema este de trendul politic, dacă creşte trendul pentru agresiunea lui Putin, România este în zona sigură, sigur aveţi o grămadă de indivizi rigizi, dar nu e ca în Franţa, unde noi membri ai parlamentului sunt chiar agenţi ai lui Putin. Ţări ca România, Polonia, Ţările Baltice sunt în zona sigură. Mereu m-am simţit în siguranţă aici. Alegerile nu vor afecta poziţia României faţă de războiul din Ucraina.

Aici mă simt în siguranţă, în Bucureşţti, la Varşovia, la Vilnius, la Tallinn, dar sunt multe locuri în care nu mă mai duc. Când jucam şah vizitam mai multe ţări, acum mai puţine. Cu siguranţă nu m-aş duce în Ungaria, nu mă duc la Viena. Ştiu că sunt multe ţări în care sunt inflitraţi agenţi KGB. Ştiu riscurile, dar ce să fac? Mai bine nu mă gândesc. Dacă te temi, eşti ca şi mort", a declarat Kasparov, într-o conferinţă de presă la Bucureşti.

Garry Kasparov, în vârstă de 61 de ani, a fugit din Rusia în 2013 de teama persecuţiilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele