Ultima oră
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli
Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid" Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid"
Meciul României cu Olanda va putea fi urmărit pe un ecran uriaş la stadionul de la Complexul Sportiv Naţional "Arcul de Triumf", dar şi la stadionul Giuleşti Meciul României cu Olanda va putea fi urmărit pe un ecran uriaş la stadionul de la Complexul Sportiv Naţional "Arcul de Triumf", dar şi la stadionul Giuleşti

Jucătorul de la FCSB, remarcat de Mihai Stoica după perioada de pregătire. „A avut un salt foarte mare” | EXCLUSIV VIDEO

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe duminică, 00:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21648795/2/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71.png

Mihai Stoica a dezvăluit jucătorul pe care l-a remarcat în acestă perioadă de pregătire din Olanda.

FCSB s-a impus în ambele meciuri amicale disputate în acestă vară, 8-0 cu CSV Apeldoorn şi 2-1 cu Almere City, iar MM Stoica a scos în evidenţă forma în care se află Alexandru Băluţă. 

Jucătorul venit în startul sezonului trecut l-a impresionat pe preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, care consideră că Băluţă este un jucător cu totul diferit faţă de stagiunea trecută.

„Unii jucători au avut un salt foarte mare, mă uitam la Băluţă, cel care a marcat din penalty în meciul cu Almere, şi făceam o comparaţie cu cum arăta el în urmă cu un an şi cum arată acum, în acelaşi cantonament la Apeldoorn. 

Nu doar el, sunt câţiva jucători care au înregistrat un progres evident, progres care se vede şi în cifrele pe care le obţin la antrenamente.”, a dezvăluit Mihai Stoica, la Prima Sport.

  • 1,2 milioane este cota lui Alexandru Băluţă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Jucătorul de 30 de ani a reuşit 7 goluri şi 7 pase de gol, în 36 de meciuri în tricoul „roş-albaştrilor” 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele