Ultima oră
Novak Djokovic s-a calificat în turul doi la Wimbledon Novak Djokovic s-a calificat în turul doi la Wimbledon
Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei
Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben
LIVE TEXT | România - Olanda 0-1. Gakpo deschide scorul LIVE TEXT | România - Olanda 0-1. Gakpo deschide scorul
Ianis Hagi, lovit serios la cap. Nevoit să joace încă din primele minute bandajat Ianis Hagi, lovit serios la cap. Nevoit să joace încă din primele minute bandajat
Ana Bogdan, eliminată dramatic în prima rundă de la Wimbledon Ana Bogdan, eliminată dramatic în prima rundă de la Wimbledon

”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe duminică, 23:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21649878/1/slovacia-ucraina-uefa-euro-2024-21-06-2024.jpg

Echipa naţională a Angliei a învins duminică, la Gelsenkirchen, scor 2-1, echipa naţională a Slovaciei, în optimile turneului final Euro 2024. Englezii s-au calificat în sferturi, unde vor înfrunta Elveţia.

Francesco Calzona, selecţionerul Slovaciei, a declarat că e mândru de prestaţia elevilor său, care au fost egalaţi în prelungirile timpului regulamentar şi apoi au încasat golul decisiv în timpul suplimentar.

”Din păcate, nu am reuşit. În prelungiri, am petrecut jumătate din timp în jumătatea adversarilor noştri. Sunt foarte mândru de echipa mea. Au făcut diferenţa pe teren şi sunt foarte recunoscător că îi am.

Am primit un gol când mai erau doar câteva secunde, printr-un jucător care joacă pentru Real Madrid. E o chestiune de câţiva centimetri şi eşti pedepsit. Poate am fi putut să ne apărăm mai bine, dar asta se întâmplă. Vreau să spun din nou cât de mândru sunt de echipa mea.

Le-am spus că au făcut o treabă grozavă, au fost fantastici. Am fost la egalitate cu toţi adversarii noştri, am jucat fotbal de atac şi am avut şanse de a marca.

Sunt foarte mândru de ei, în mod clar toţi sunt foarte dezamăgiţi pentru că am fost atât de aproape de a reuşi, dar acesta este fotbalul”, a spus Calzona, conform UEFA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele