Ultima oră
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”
Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce

Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania

Gloria Buzău Publicat de Daian Cutu pe luni, 17:17
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40347/21650888/1/keita.jpg

Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus o extremă cu CV interesant.

Este vorba despre Mouhamadou Keita (24 de ani), care sezonul trecut a jucat în liga secundă portugheză, la Belenenses, un club lusitan de tradiţie, pentru care a marcat de 4 ori în 32 de apariţii.

Keita s-a format la Girona, iar în carieră a mai trecut pe la: Getafe B, Lleida CF, CE Sabadell FC, FC Andorra şi CF Peralada.

”Bine ai venit, Mouhamadou Keita! Gloria Buzău şi-a asigurat serviciile mijlocaşului Mouhamadou Keita. Senegalezul, în vârstă de 24 de ani, s-a alăturat lotului pregătit de Andrei Prepeliţă, în cantonamentul din Slovenia.

Keita vine de la Belenenses, Liga 2 din Portugalia, formaţie pentru care a evoluat în 32 de partide şi pentru care a marcat 4 goluri. Mult succes în tricoul Gloriei Buzău!”, au anunţat buzoienii.

mail-share icon Email
viewscnt

Gloria Buzău

Ultimele articole Toate articolele