Ultima oră
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV

Reggae Girls s-au retras din preliminariile Gold Cup şi acuză federaţia jamaicană

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21356044/1/tw-reggae-girlz.jpg

Naţionala feminină din Jamaica a anunţat că a decis să se retragă din preliminariile Gold Cup, din cauza “tratamentului constant incorect” din partea federaţiei jamaicane, relatează Reuters.

Echipa a precizat, într-un comunicat, că nu a primit “plata completă şi corectă” pentru că a ajuns până în optimile Cupei Mondiale şi nici bonusuri pentru calificarea la turneul final.

În plus, jucătoarele afirmă că au primit informaţii despre staful tehnic, medical şi administrativ foarte târziu şi într-un mod neprofesionist.

Sportivele au menţionat că au primit confirmarea cu privire la antrenorul lor principal prin intermediul social media, în ciuda eforturilor pentru o comunicare directă cu federaţia.

“Simţim că este necesar să luăm o astfel de decizie drastică pentru a pune capăt tratamentului incorect constant din partea Federaţiei Jamaicane de Fotbal”, a subliniat echipa.

Federaţia a anunţat că jucătoarele respective nu vor fi selecţionate în nicio naţională până la rezolvarea problemelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri