Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Record personal pentru Costel Căşuneanu la etapa de coastă de la Reşiţa

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21661498/1/casuneanu.jpg

Costel Căşuneanu a reuşit să stabilească un nou personal pe traseul de viteză în coastă de la Reşiţa, doborându-l pe cel anterior cu 5 secunde, şi şi-a consolidat poziţia secundă în clasamentul de Masters la mijlocul sezonului.

După ce anul trecut a terminat pe 3 la general sezonul pilotând un monopost Wolf, Căşuneanu a decis să se întoarcă la turisme, iar de anul acesta concurează pe o Skoda Fabia RS. Pilotul originar din Bacău a făcut o cursă excelentă şi la Reşiţa, după ce pe Transalpina a fost la o secundă de victorie.

După ce în 2021 bifase cel mai bun timp al său pe trasul din Valea Domanului, un 2:20,897 la finalul celor 4,5 kilometri, Căşuneanu a intrat în lupta cu fiecare zecime pentru prima poziţie, acolo unde nu mai puţin de 6 piloţi au fost într-un interval de maxim 3 secunde în fiecare manşă.

În manşele de concurs acesta a coborât cronometrul la un incredibil 2:14,547, mai bun decât recordul all time de la turisme, care data din 2020, însă a fost doar al patrulea la final, noul timp de referinţă pentru Reşiţa fiind de 2:12,305.

Cu acest rezultat, Căşuneanu şi-a consolidat a doua poziţie în clasamentul Categoriei I, cu un total de 42 de puncte, fiind depăşit doar de Alexandru Piţigoi (75p), în timp ce pe trei se află Radu Benea, cu 36 de puncte. Următoarea etapă pentru pilotul de la Impuls Leasing Team va fi pe 20-21 iulie la Sinaia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele