Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Titlul absolut la super rally se decide sâmbătă la Mangalia. Tempestini, arbitru pentru etapă

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu ieri, 21:12
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21805310/1/temp.jpg

 

 

Finala sezonului de super rally, singura competiţie de automobilism sportiv care se desfăşoară exclusiv pe circuit urban, va avea loc sâmbătă, în Mangalia, acolo unde se va stabili şi numele noului campion absolut, în lupta pentru titlu fiind trei piloţi.

Un total de 23 de concurenţi de top se vor duela sâmbătă, începând cu ora 10:00, pe circuitul stradal de la malul mării, în lupta pentru victoria de etapă, în timp ce Leo Borlovan, Radu Benea şi Costel Căşuneanu sunt cei trei candidaţi care aspiră la locul 1 de la finalul campionatului.

Borlovan (Funy SP05 Evo) are 51 de puncte, în timp ce Benea (Ferrari 488 Challenge) şi Căşuneanu (Skoda Fabia R5) au câte 45 de puncte, însă dacă unul dintre ei va câştiga, atunci calculele matematice nu vor mai conta, iar acesta îşi va asigura titlul.

Printre cei care vor mai concura la etapa de la Mangalia, ajunsă la a cincea ediţie, se mai numără fostul campion mondial la box, Mihai Leu (Audi R8 GT3 LMS), deţinătorul recordului de titluri absolute la raliuri, Simone Tempestini (Porsche 997 RGT), dar şi pilotul din Mangalia, Emil Ghinea (Norma M20 F), proaspăt campion naţional la viteză în coastă.

Tempestini vine la Mangalia din postura de invitat, astfel că nu va puncta în clasament, dar cu siguranţă va fi unul dintre arbitrii luptei de la vârf. „Este final de sezon şi vreau să mă bucur de motorsport. Vom încerca să mergem tare şi, aşa cum a fost şi la Bucureşti, sunt convins că şi ceilalţi piloţi vor forţa la rândul lor, aşa că vom avea un duel interesant, din care publicul va fi cel mai câştigat”, a spus pilotul de la Napoca Rally Academy.

Publicul va putea să îi cunoască pe piloţi chiar de vineri seară, atunci când e programat startul festiv, începând cu ora 19:00, în zona Portului Turistic, acolo unde va fi amenajat şi parcul service pentru sâmbătă, când are loc cursa.

Etapa va începe sâmbătă, de la ora 10:00, cu primele manşe de antrenamente, iar de la ora 14:00 se vor desfăşura cele două manşe de concurs care vor decide câştigătorul cursei, dar şi numele noului campion naţional absolut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele