Ultima oră
Emoţionant! Mesajul primit de Florin Niţă, la doar câteva ore după eliminarea din optimi Emoţionant! Mesajul primit de Florin Niţă, la doar câteva ore după eliminarea din optimi
Englezii nu s-au mai putut abţine şi au râs de Ianis Hagi după eşecul cu Olanda: ”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”

Englezii nu s-au mai putut abţine şi au râs de Ianis Hagi după eşecul cu Olanda: ”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”
Felix Zwayer, desfiinţat după ce a făcut praf meciul României! "Să te legăm de autocar" Felix Zwayer, desfiinţat după ce a făcut praf meciul României! "Să te legăm de autocar"
Clubul i-a fixat preţul! 10.000.000 de euro pentru „tricolorul” care a impresionat la EURO 2024 Clubul i-a fixat preţul! 10.000.000 de euro pentru „tricolorul” care a impresionat la EURO 2024
Antrenorul care l-a umilit pe Benzema, dat afară: ”Este inacceptabil!”

Antrenorul care l-a umilit pe Benzema, dat afară: ”Este inacceptabil!”
Unde va juca Şahtior Doneţk meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League Unde va juca Şahtior Doneţk meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League

NEWS ALERT | Una din vedetele Olandei s-a accidentat şi nu va juca în partida cu România

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe luni, 10:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21650390/1/olanda-franta-uefa-euro-2024-21-06-2024.jpg

România întâlneşte reprezentativa Ţărilor de Jos, marţi, de la ora 19:00, la Munchen. Duelul cu olandezii pregătiţi de Koeman va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Se pare că Nathan Ake nu va evolua împotriva României! Fundaşul lui Manchester City s-a accidentat şi a fost văzut intrând într-un spital din Wolfsburg.

În locul lui Ake va fi titularizat Micky van der Ven, "rivalul" lui Drăguşin de la Tottenham. Dezvăluirea a fost făcută pentru iamsport de către jurnalistul olandez Jesper Langbroek.

"Ake s-a accidentat şi, din informaţiile mele, nu cred că va fi apt pentru meciul cu România. Aşa că va intra van de Ven în locul său, care a mai jucat acest post, fundaş stânga, la Tottenham. Vom pierde ceva pe faza ofensivă, dar din punct de vedere defensiv suntem acoperiţi. Însă nu-i e teamă să atace cu mingea la picior", a spus Jesper Langbroek.

Nathan Ake este cotat la 40 de milioane de euro şi este legitimat la Manchester City, pentru care a bifat nu mai puţin de 44 de meciuri în sezonul recent încheiat.

La EURO, Ake a jucat 87 de minute cu Polonia, 90 cu Franţa şi 65 cu Austria. În victoria bifată de olandezi în faţa polonezilor, Ake a fost al doilea cel mai bun jucător de pe teren, după Gakpo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele