Ultima oră
Cristi Manea a pus tunurile pe CFR Cluj! "Aşa e în România" Cristi Manea a pus tunurile pe CFR Cluj! "Aşa e în România"
Fiorentina, decizie finală în privinţa lui Louis Munteanu Fiorentina, decizie finală în privinţa lui Louis Munteanu
Jude Bellingham nu va fi suspendat după gestul de la meciul cu Slovacia Jude Bellingham nu va fi suspendat după gestul de la meciul cu Slovacia
Universitatea Craiova s-a despărţit de David Sala Universitatea Craiova s-a despărţit de David Sala
Cosmin Contra şi-a prelungit contractul cu Damac Cosmin Contra şi-a prelungit contractul cu Damac
Marius Copil, mesaj pentru Andy Murray. ”Mulţumesc pentru ceea ce ai făcut pentru tenis” Marius Copil, mesaj pentru Andy Murray. ”Mulţumesc pentru ceea ce ai făcut pentru tenis”

Unde va juca Şahtior Doneţk meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League

Champions League Publicat pe miercuri, 09:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21653188/1/sah.jpg

Calificată în faza grupelor viitoarei ediţii a Ligii Campionilor, campioana Ucrainei, Şahtior Doneţk, îşi va disputa meciurile de pe teren propriu la Arena AufSchalke din Gelsenkirchen (vestul Germaniei).

După invazia Rusiei în Ucraina la 24 februarie 2022, Şahtior Doneţk şi-a jucat meciurile de pe teren propriu din sezonul european 2022/23 la Varşovia, iar apoi la Hamburg, în nordul Germaniei, pentru sezonul 2023/24.

"Suntem încântaţi să putem juca meciurile noastre din Liga Campionilor pe unul dintre cele mai bune stadioane din Germania. Experienţa pozitivă din sezonul precedent arată că Şahtior se bucură de un puternic sprijin din partea fanilor din această ţară, atât din partea suporterilor locali, cât şi din partea refugiaţilor ucraineni", a subliniat Serighei Palkin, managerul general al grupării Şahtior.

Clubul ucrainean îşi va disputa cele patru meciuri din faza grupelor UEFA Champions League (noul format) la Gelsenkirchen, pe Arena AufSchalke, cu o capacitate de 54.740 de locuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri