Ultima oră
Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO
”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare ”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”

Austria - Turcia 1-2. Optimile EURO s-au terminat cu un meci palpitant

EURO 2024 Publicat pe marți, 23:41
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21649514/3/aut-tur-2.jpg

Turcia a învins la Leipzig, scor 2-1, echipa naţională a Austriei, în optimile Euro 2024.

Turcia va înfrunta echipa Ţărilor de Jos în sferturile competiţiei.

Merih Demiral a marcat în secunda 57, reuşind cel mai rapid gol al fazelor eliminatorii din turneele finale ale Campionatului European. Tot Demiral a fost aproape de majorarea scorului, în minutul 24, când a şutat peste poartă, iar în minutul 59 acelaşi jucător a făcut 2-0, dintr-un corner executat de Arda Guler. Austriecii au revenit în meci cu al treilea gol marcat după un corner în acest meci.

Stefan Posch a centrat şi Michael Gregoritsch a redus din diferenţă. Uşor, uşor, turcii au făcut pasul înapoi, austriecii au căutat golul egalizator, pe care nu au reuşit să îl găseasc. Mert Gunok, portarul turc, a salvat incredibil la ultima fază a meciului şi, pe o ploaie torenţială, Turcia lui Montella s-a impus cu 2-1, urmând să  joace în sferturi împotriva naţionalei din Ţările de Jos.

LIVE TEXT | Austria - Turcia 1-2 (Gregoritsch 66 / Demiral 2, 61). Echipele de start:

  • Austria: Pentz - Posch, Danso, Lienhart, Mwene - Seiwald, Schmid, Baumgartner - Laimer, Sabitzer, Arnautovic
  • Turcia: Gunok - Muldur, Demiral, Bardakci, Kadioglu - Ayhan, Yuksek, Guler - Kokcu, Yildiz, Yilmaz

 

Minutul 90+5: Final de meci! Turcia bate cu 2-1.

Minutul 90+4: Gunok scoate formidabil la execuţia cu capul a lui Baumgartner.

Minutul 75: Grillitsch trage în forţă, dar Gunok prinde.

Minutul 66: GOL Austria! Gregoritsch profită de o recentrare ca urmare a unui corner.

Minutul 61: GOL Turcia! Demiral câştigă un duel aerian şi trimite cu capul perfect.

Minutul 53: Laimer trimite din cădere pe lângă.

Minutul 45+2: Pauză! Turcia conduce cu 1-0.

Minutul 24: Demiral a fost aproape de ”dublă”, da a tras pe lângă poartă.

Minutul 6: Replica vine de la Baumgartner. Mingea trmisă din 5 metri de austriac nu prinde poarta.

Minutul 1: GOL Turcia! Demiral a marcat în startul partidei, după un corner.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Austria şi-a câştigat surprinzător grupa din care au mai făcut parte Olanda, Franţa şi Polonia, după ce s-au impus în faţa „Portocalei Mecanice”. Austriecii au debutat cu stângul la acest Campionat European, după ce au pierdut cu 1-0 meciul cu Franţa, dar s-au redresat în următoarele două meciuri cu Polonia şi Olanda, pe care le-au câştigat cu 3-1, respectiv 3-2.

De cealaltă parte, Turcia a încheiat pe locul 2 grupa din care au mai făcut parte Portugalia, Georgia şi Cehia. Turcii au debutat cu victoria 3-1 în faţa Georgiei, au pierdut cu 3-0 cu Portugalia, dar s-au impus 2-1 în ultimul meci cu Cehia.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc într-un amical din luna martie, pe care Austria l-a câştigat cu un neverosimil 6-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele