Ultima oră
LIVE TEXT | Spania - Germania 0-0. Echipele de start LIVE TEXT | Spania - Germania 0-0. Echipele de start
Turcia „condamnă” suspendarea „nedreaptă” a lui Demiral de către UEFA Turcia „condamnă” suspendarea „nedreaptă” a lui Demiral de către UEFA
Jan Vertonghen se retrage de la echipa naţională a Belgiei Jan Vertonghen se retrage de la echipa naţională a Belgiei
Nicolo Zaniolo a fost împrumutat de Galatasaray la Atalanta Bergamo Nicolo Zaniolo a fost împrumutat de Galatasaray la Atalanta Bergamo
Motivul pentru care Musi nu a fost titular în Supercupă | EXCLUSIV Motivul pentru care Musi nu a fost titular în Supercupă | EXCLUSIV
Cristi Manea a pus tunurile pe CFR Cluj! "Aşa e în România" Cristi Manea a pus tunurile pe CFR Cluj! "Aşa e în România"

Englezii nu s-au mai putut abţine şi au râs de Ianis Hagi după eşecul cu Olanda: ”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”

Echipa nationala Publicat pe miercuri, 10:07
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21653250/1/profimedia-0886826185.jpg

Reprezentativa tricoloră,  a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Tricolorii au început curajos meciul de la Munchen, fără ocazii mari de gol, dar stând sus în teren, la pressing. Dennis Man a şutat puţin peste poartă în minutul 13, dar olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă. Replica noastră a venit în minutul 24, când Man a primit în careu, de la Stanciu, dar a trimis pe lângă poartă din poziţie bună. Drăguşin a intervenit salvator la o pasă care putea ajunge la Depay, în minutul 27, iar în minutul 31 a respins în corner centrarea lui Dumfries. 

Acelaşi Dumfries s-a ciocnit violent cu Mogoş, în minutul 33, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul. Pe final de repriză atacurile olandezilor s-au intensificat, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Elevii lui Iordănescu au intrat bine în repriza secundă, însă Racoviţan a salvat un gol pentru adversari, în minutul 53, respingând din faţa porţii. 

Şutul lui Drăguş, din minutul 59, a fost blocat, iar după zece minute Cody Gakpo a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Presiunea olandeză a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0. Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

După meci, englezii au scris despre partida României de la Munchen. Britanicii au relatat şi despre accidentarea pe care a suferit-o Ianis Hagi. 

”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”

”Fanii au rămas uimiţi, după ce Ianis Hagi a purtat o plasă bizară pe cap, în timpul meciului eliminatoriu de la EURO 2024, cu Olanda. Starul celor de la Rangers a fost din nou titular pentru Tricolori, în înfrângerea cu 0-3, din optimile EURO 2024.

Seara a început cu un eveniment nefericit pentru fotbalistul de 25 de ani, care a avut un contact dur cu fundaşul olandez Denzel Dumfriez, într-un duel pentru minge. Capul lui Hagi a început să sângereze, după lovitura primită cu cotul de la Dumfries.

Ianis a primit îngrijiri medicale şi s-a întors pe teren cu o plasă bizară pe cap. Fanii au intrat pe social media şi l-au batjocorit pe fotbalist. Unii dintre ei l-au comparat cu doamnele care servesc cina la şcoală. Un fan a întrebat 'de ce poartă Ianis Hagi o plasă de ceapă pe cap?’”, au scris cei de la Daliy Mail.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri