Ultima oră
Cristi Manea a pus tunurile pe CFR Cluj! "Aşa e în România" Cristi Manea a pus tunurile pe CFR Cluj! "Aşa e în România"
Fiorentina, decizie finală în privinţa lui Louis Munteanu Fiorentina, decizie finală în privinţa lui Louis Munteanu
Jude Bellingham nu va fi suspendat după gestul de la meciul cu Slovacia Jude Bellingham nu va fi suspendat după gestul de la meciul cu Slovacia
Universitatea Craiova s-a despărţit de David Sala Universitatea Craiova s-a despărţit de David Sala
Cosmin Contra şi-a prelungit contractul cu Damac Cosmin Contra şi-a prelungit contractul cu Damac
Marius Copil, mesaj pentru Andy Murray. ”Mulţumesc pentru ceea ce ai făcut pentru tenis” Marius Copil, mesaj pentru Andy Murray. ”Mulţumesc pentru ceea ce ai făcut pentru tenis”

Antrenorul care l-a umilit pe Benzema, dat afară: ”Este inacceptabil!”

Fotbal Internațional Publicat pe miercuri, 09:34
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21653092/1/tw-benzema.jpg

Al Ittihad a anunţat, marţi, că antrenorul Marcelo Gallardo părăseşte clubul, în parte pentru că l-a lăsat pe tuşă pe Karim Benzema la jumătatea lunii februarie, relatează L'Equipe.

Aşa cum se anunţa la 20 iunie, zilele lui Marcelo Gallardo la conducerea echipei Al Ittihad erau numărate. Preşedintele clubului nu a privit cu ochi buni stilul de management al argentinianului, în special în ceea ce îl priveşte pe Karim Benzema: "A făcut greşeli majore când a cerut scoaterea lui, ceea ce este inacceptabil".

La mijlocul lunii februarie, jucătorul francez nu a fost selecţionat pentru a juca în 16 optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cu câteva zile înainte, Benzema ceruse să părăsească echipa "temporar".

Situaţia dintre antrenor şi jucătorul său devenise prea critică pentru a continua, iar preşedintele a luat decizia. Acesta a mai spus în iunie: "Benzema este o parte esenţială a proiectului Arabiei Saudite şi a clubului".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri