Ultima oră
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”

MM Stoica a răspuns imediat, după ce a fost întrebat despre şansele FCSB-ului la titlu. ”Să fii un idiot notoriu să spui asta”

FCSB Publicat pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21470303/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-2-1.jpg

Mihai Stoica a fost întrebat dacă FCSB e deja campioană, după ce s-a distanţat la 11 puncte în fruntea clasamentului, iar răspunsul său a fost destul de clar.

FCSB s-a impus fără probleme în primul meci al anului, 4-0 în faţa lui UTA şi s-a distanţat la 11 ”lungimi” de CFR Cluj şi de Rapid, ocupantele locurilor 2, respectiv 3. Cu toate acestea Mihai Stoica a transmis un mesaj destul de clar.

Manager-ul ”roş-albaştrilor” a explicat că nimic nu este jucat încă şi mai sunt multe partide rămase, iar FCSB mai are un drum lung până să devină campioană.

”Să fii un idiot notoriu să spui că eşti campion de acum. Nu se ştie niciodată. Poţi să pierzi trei meciuri în play-off. Nu suntem deloc campioni. Avem speranţe, ne place ce se întâmplă la noi.

Există o antipatie faţă de noi, la anumite grupări. Sepsi va juca corect. Sunt şi grupări care se respectă. Sunt şi unii care joacă cu unele echipe, şi cu altele nu”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele