Ultima oră
Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda
Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli

Vestea momentului în fotbalul românesc! Edi Iordănescu nu va continua la naţională

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 11:33
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21649263/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-6.jpg

"Bomba" momentului în fotbalul românesc! Edi Iordănescu va pleca de la naţională după finalul Campionatului European.

Deşi Răzvan Burleanu a încercat pentru mai multe luni să îl convingă pe selecţioner să semneze prelungirea, Edi Iordănescu a luat-o hotărârea de a pleca după turneul final încă de acum 2 ani!

Dezvăluirea a fost făcută de Daniel Stanciu. Se pare că după ce i s-a strigat "demisia", ca urmare a parcursului dezastruos din Nations League, Iordănescu a promis că va duce naţionala la EURO, dar în acelaşi timp a luat decizia de a nu continua după turneul din Germania, indiferent de rezultatul pe care îl va obţine România.

"Podcastul se realiza în noiembrie 2022. Cu două luni înainte, în Giuleşti, la finalul unui meci li se striga demisia lui şi celor de la FRF. Suporterii erau la foc automat, România retrograda în Liga C. După acel meci şi până să ajungă la tine la podcast, familia lui a pus presiune pe el să renunţe.

I-a cerut, după acel moment, să renunţe la naţională. Au fost nişte momente, nu-mi permit eu să vorbesc, cu aproape toţi membrii familiei Iordănescu... Nu doar cu oameni din fotbal, ci şi restul lumii, inclusiv copiii lor la şcoală.

A avut o discuţie, a explicat, a spus că ar continua în condiţiile lui. A garantat că se califică la EURO. A primit acceptul şi susţinerea federaţiei. Familia îi cerea în continuare să renunţe, el a avut o discuţie mai dură şi a cerut să fie lăsat să califice echipa la turneul final, apoi renunţă.

Au fost întâlniri lunile acestea cu federaţia, n-a luat nicio decizie. Avea un cuvânt dat faţă de familia lui, că nu va mai continua. Ce s-a întâmplat la EURO, nebunia asta, susţinerea pe care a avut-o, pe bună dreptate, cu siguranţă i-a schimbat lucrurile în mintea lui.

Dar rămâne acea problemă! A amânat decizia până când Romania va ieşi de la EURO. A stabilit o relaţie extraordinară cu jucătorii. Eu zic că e un moment important, s-au întâmplat nişte lucruri foarte ciudate la finalul lui 2022", a declarat Daniel Stanciu, conform Digisport.

Astfel, se pare că e de domeniul SF ca Iordănescu să continue la cârma naţionalei. Este cunoscut faptul că selecţionerul nu îşi încalcă cuvântul şi că are o relaţie extraordinară cu familia. De asemenea, la naţională are şi un salariu foarte mic, iar pe masă ar avea oferte din străinătate care i-ar garanta o leafă de 20 de ori mai mare decât cea primită de la FRF. Declaraţia dată de Daniel Stanciu oferă o oarecare logică pentru situaţia de la naţională. Au trecut mai bine de 7 luni de când Burleanu a început negocierile cu Iordănescu, iar acum există un motiv plauzibil pentru care cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri