Ultima oră
Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei
Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben
LIVE TEXT | România - Olanda 0-1. Gakpo deschide scorul LIVE TEXT | România - Olanda 0-1. Gakpo deschide scorul
Ianis Hagi, lovit serios la cap. Nevoit să joace încă din primele minute bandajat Ianis Hagi, lovit serios la cap. Nevoit să joace încă din primele minute bandajat
Ana Bogdan, eliminată dramatic în prima rundă de la Wimbledon Ana Bogdan, eliminată dramatic în prima rundă de la Wimbledon
Marketa Vondrousova, deţinătoarea titlului, eliminată în primul tur la Wimbledon Marketa Vondrousova, deţinătoarea titlului, eliminată în primul tur la Wimbledon

Încă o ofertă pentru Alex Cicâldău! Internaţionalul român este dorit de echipa antrenată de un fost mare fotbalist

Stranieri Publicat pe duminică, 21:49
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21649738/1/profimedia-0767035491.jpg

Alex Cicâldău face parte din lotul României la EURO. Mijlocaşul român nu a fost utilizat încă de Edi Iordănescu în Germania.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Acum, Cicâldău a primit o veste proastă. Presa din Turcia scrie că românul nu intră în calcule la Galatasaray, iar conducerea clubului turc i-a transmis lui Giovanni Becali să îi caute altă echipă fotbalistului.

Deşi în ultima vreme Universitatea Craiova şi Rapid şi-au arătat interesul pentru transferul internaţionalului Român, este greu de crezut că cele două formaţii şi-ar putea permite să-i plătească salariul de 800.000 de euro.

În acest context, Alexandru Cicâldău ar putea rămâne şi din sezonul viitor în Turcia. După ce Bodrum FK şi-a anunţat interesul pentru semnătura fostului jucător din Bănie, încă o echipă este interesată de acesta.

Este vorba de formaţia Eyupspor, echipă promovată pentru prima dată în istorie în prima ligă din Turcia. Başkanii îşi doresc să construiască o echipă puternică, iar pe bancă l-au adus pe Arda Turan, o legendă a Turciei.

Oficialii lui Eyupspor încearcă să-l convingă pe Alexandru Cicâldău să accepte, pentru început, un contract pe un an sub formă de împrumut, susţine GSP.

Cotat la 3 milioane de euro pe Transfermarkt, Alex Cicâldău se află la Galatasaray din 2021, dar a fost împrumutat, în ultimele două sezoane, la Ittihad Kalba şi Konyaspor.

Înainte să ajungă în Turcia, internaţionalul român a mai evoluat pentru Viitorul Constanţa şi Universitatea Craiova.

Alex Cicâldău a debutat la naţională în 2018 şi a strâns până acum 37 de selecţii şi a marcat 4 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele