Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

David Popovici, un campion cu picioarele pe pământ! Cum a fost surprins înotătorul

Sporturi Publicat de Tudor Moisa pe 21 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21355424/1/fotografie-david-popovici-medalie.jpg

David Popovici este unul din marii campioni ai României. În vârstă de doar 19 ani, înotătorul este un exemplu pentru toţi sportivii care dau, la o vârstă fragedă. de succes.

Chiar dacă şi-ar permite o maşină foarte scumpă, David alege să fie un om simplu şi trăieşte exact ca un tânăr normal la 19 ani. Acesta nu încearcă să iasă cu nimic în evidenţă, iar acum o fotografie cu el devine virală pe reţele de socializare.

Jurnalistul Claudiu Pândaru a postat o fotografie cu David Popovici într-o staţie de autobuz şi a povestit, pe Facebook, interacţiunea pe care a avut-o cu înotătorul.

"L-am intalnit intr-o statie de autobuz, la masa de prânz. Il privesc cu multa admiratie pe tanarul acesta formidabil. Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil si cu picioarele pe pamant. E un exemplu nu doar pentru generatia sa, ci pentru intreaga societate. Sa nu te opresti, David Popovici.

Ps. Ca orice fan emotionat, l-am salutat si eu timid cu mana. Sigur, eu si mai toti trecatorii.:))" este postarea de pe Facebook a lui Claudiu Pândaru.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21355424/2/394341073-888532085968196-7122876640056657945-n.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele