Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

Dan Nistor, mesaj războinic înaintea duelului cu Dinamo: „Nu am mamă, nu am tată”

Superliga Publicat pe 29 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21716172/1/nistor.jpg

„U” Cluj primeşte vizita lui Dinamo, luni, 2 septembrie, de la ora 21:30, într-un duel ce închide etapa cu numărul 8 din Superliga. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

Cele două formaţii au parte de un debut de sezon excelent. Înaintea startului acestei runde „U” Cluj este lider în clasament, cu 15 puncte acumulate după 7 etape, în timp ce Dinamo ocupă locul 3, la doar 3 puncte în spatele ardelenilor.

Înaintea duelului „frăţesc” dintre cele două echipe, Dan Nistor a transmis că va da totul pe teren, chiar dacă va întâlni clubul său de suflet.

Neluţu Sabău ne dă foarte mare încredere plus că la foarte multe şedinţe ne spunem că la meci noi suntem antrenorii în teren. Ne responsabilizează foarte tare şi acest lucru cred eu că ne motivează foarte mult.

Plus că suntem un grup unit şi acum presiunea e foarte mare. Noi fiind jucători cu experienţă foarte mare eu cred că putem să trecem la nivelul următor. La fel ca la Steaua (n.r. – FCSB), Dinamo, Rapid şi aici a început să fie o presiune foarte mare. Publicul e numeros şi va trebui să fim la cel mai înalt nivel în continuare.

(n.r. – despre meciul cu Dinamo) Dinamo va rămâne şi va fi mereu în sufletul meu, dar când voi intra pe teren nu am mamă, nu am tată, nu cunosc pe nimeni.” a declarat Nistor, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele