Ultima oră
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”
Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul” Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul”

Constantin Schumacher a plecat de la CS Mioveni şi a fost prezentat la noua echipă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe vineri, 17:39
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21647233/1/fc-botosani-cs-mioveni-baraj-superliga-superbet-17-05-2024.jpg

Constantin Schumacher a avut un parcurs bun sezonul trecut cu CS Mioveni. Acesta i-a dus pe argeşeni până în barajul de promovare în Superliga, unde au fost înfrânţi de FC Botoşani.

Tehnicianul nu mai rămâne la Mioveni! El a fost prezentat oficial la CSC Şelimbăr. Schumacher îi ia locul lui Claudiu Niculescu, care a avut un sezon anterior excelent la gruparea sibiană.

”Bine ai venit, Constantin Schumacher!

Noul antrenor principal al echipei noastre este fostul internaţional, Constantin Schumacher!
“Mister” a semnat un contract valabil pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.
Ca jucător, acesta a început fotbalul la Foresta Fălticeni şi a îmbrăcat tricoul mai multor formaţii importante din România precum FC Argeş, Rapid Bucureşti, Universitatea Craiova, Gloria Bistriţa sau Ceahlăul Piatra Neamţ. În străinătate a activat în cadrul a trei echipe, Chongqing Lifan (China), Volyn Lutsk ( Ucraina) şi Anagennisi Giannitsa (Grecia).

Constantin Schumacher a reuşit să câştige 4 trofee la nivel naţional: un titlu de campion, o Cupă a României şi două Supercupe.

Prima aventură a sa ca antrenor a fost la Juventus Bucureşti, urmând apoi cluburi precum CSM Râmnicu Vâlcea, Oţelul Galaţi, FC Argeş, Petrolul Ploieşti, Rapid Bucureşti, Vediţa Coloneşti şi CS Mioveni.
Succes, Mister !”, au anunţat cei de la Şelimbăr.

Schumacher a mai pregătit în carieră pe: Juventus Bucureşti, CSM Râmnicu Vâlcea, Oţelul Galaţi 2, Oţelul Galaţi, SCM Piteşti (n.r. Campionii FC Argeş), Petrolul Ploieşti, Academia Rapid (n.r. Rapid), Atletic Bradu şi CS Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele