Ultima oră
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală
Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff
LeBron James a semnat LeBron James a semnat
Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice
Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League

Stranieri Publicat pe luni, 16:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21650830/1/profimedia-0884947937.jpg

Răzvan Marin (28 de ani) se află la Empoli de două sezoane, după ce a fost împrumutat de la Cagliari.

Chiar dacă a reuşit salvarea de la retrogradare cu Empoli, se pare că Răzvan Marin nu mai intră în planurile formaţiei albastre, în ciuda faptului că în ultimul timp se vorbea despre un transfer definitiv.

Empoli a decis să nu activeze clauza de două milioane de euro prin care îl putea păstra pe mijlocaşul român, iar acesta a revenit la Cagliari. 

Răzvan Marin este golgheterul României la EURO. Cu două reuşite, mijlocaşul legitimat la Empoli îi devansează pe Stanciu şi Drăguş, care au marcat câte un gol.

Evoluţiile impresionante din grupe au atras atenţia mai multor cluburi, printre care şi PAOK Salonic, potrivit centotrentuno.com. Se pare că Răzvan Lucescu şi-ar dori să îl aducă pe internaţionalul român în Grecia, însă pentru moment nu au avut loc negocieri.

Primele discuţii între cele două părţi ar urma să aibă loc imediat după ce aventura României la EURO 2024 se va încheia.

Răzvan Marin a ajuns la Cagliari în august 2020, împrumut de la Ajax Amsterdam, iar clubul sard l-a cumpărat pe român la 1 iulie 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele