Ultima oră
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală
Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff
LeBron James a semnat LeBron James a semnat
Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice
Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”
Emma Răducanu va face pereche cu Andy Murray la Wimbledon Emma Răducanu va face pereche cu Andy Murray la Wimbledon

Şoferul autocarului tricolor, gata să ducă România cât mai departe la Euro 2024. ”Sunt mândru de asta”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe luni, 16:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21650839/1/autocar.jpg

Nicu Moldoveanu e obişnuit cu traseele dintre stadioanele germane; le-a învăţat din postura de şofer al clubului FC Köln. La Euro- 2024, însă, a trăit mândria de a fi alături de echipa naţională a României, notează frf.ro.

Nicu are 42 de ani, iar de patru locuieşte în Germania. În Bucureşti, oraşul natal, a lucrat tot în transporturi, ca şofer de autocar, însă munca lui n-a avut vreo legătură cu fotbalul până când a ajuns în ţara adoptivă, respectiv la FC Köln, unul dintre cluburile de tradiţie nemţeşti.

Aici, are „în grijă” în jur de 5 echipe – de la juniori, până la U21: îi transportă la meciuri, fie în Germania, fie în străinătate. Aşa a învăţat harta stadioanelor din ţara adoptivă, ceea ce, crede el, a contribuit şi la faptul că firma la care e angajat, l-a ales pentru rolul de la EURO 2024.

 A trăit de la volan bucuriile aduse de naţională vara asta, de la victoria din primul meci contra Ucrainei, la calificarea în optimile de finală, de pe primul loc în grupă. „M-am bucurat şi eu că voi rămâne alături de ei”, spune despre petrecerea din autocar pe drumul de întoarcere din Frankfurt. I-a plăcut să descopere atmosfera bună de la echipă: că jucătorii sunt oameni prietenoşi şi toată lumea e, în general, bine dispusă.

”Ne-am bucurat cu toţii de victorie şi m-am bucurat că voi rămâne cât mai mult alături de ei”, a spus el.

Ştie că-şi va aminti cu drag de perioada asta: „O să fie o amintire plăcută  peste câţiva ani, când îmi voi aduce aminte că am participat la EURO 2024, mai ales cu echipa României”. Şi speră că îi va duce pe tricolori cât mai departe, până la Berlin, dacă se poate – pentru o finală cu Germania.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri