Ultima oră
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală
Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff
LeBron James a semnat LeBron James a semnat
Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice
Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”

EURO 2024 Publicat pe luni, 16:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21650863/1/profimedia-0841073565.jpg

Ladislau Boloni, antrenorul formaţiei franceze FC Metz, a avut un discurs critic la adresa celor care compară parcursul României la EURO 2024 cu cel al Ungariei.

Fostul selecţioner de la începutul anilor 2000 a vorbit despre această comparaţie şi s-a arătat extrem de deranjat de faptul că românii se compară mereu cu ţara vecină.

Boloni a mai spus că aceste comparaţii aveau loc şi în perioada în care „tricolorii” obţineau rezultate mult mai bune decât Ungaria şi că aceste discuţii ar trebui să înceteze, deoarece nu aduc nimic bun.

„Dar eu nu înţeleg de ce facem noi tot timpul comparaţie cu Ungaria. Din punct de vedere al fotbalului.

Să continuăm să ne uităm cu invidie la ei pentru că au realizări pe care noi nu le avem. Nu cu invidie, dar cu ochii deschişi şi să continuăm cu rezultate mai bune decât ei.

Asta e soluţia. Astea sunt nişte tâmpenii, care mă enervează atât de mult încât mă fac să pierd cuvintele pe care voiam să le folosesc.

„Ei când se uitau cu invidie la noi, tot la fel se striga din partea noastră. Eu am fost selecţionerul României şi ştiu ce s-a scris, ştiu ce se striga. Ştiu ce se vorbea din spatele cortinei, ştiu ce telefoane primeam, şi de aici, şi de acolo.

 

Lăsaţi-mă în pace cu asta! În spatele comparaţiei există altceva şi asta mă deranjează teribil! Şi ştiu că există rivalitate, mie nu-mi trebuie spus că exagerez. Am simţit pe pielea mea”, a spus Ladislau Boloni, conform Fanatik

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele