Ultima oră
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”
Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală
Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff Anca Todoni şi-a încheiat parcursul de excepţie la Wimbledon. Nu i-a putut face faţă lui Coco Gauff
LeBron James a semnat LeBron James a semnat

OFICIAL | Curăţenie generală la FC Argeş! Şase jucători, OUT dintr-un foc

FC Argeș Publicat pe luni, 16:13
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21650797/1/stema-fca.jpg

Dani Coman a fost numit în funcţia de preşedinte la FC Argeş, după ce piteştenii au avut parte de două sezoane dezastruoase. Nicolae Dică a fost adus pe banca tehnică, iar cei doi speră că vor readuce clubul înapoi în Superliga.

„Alb-violeţii” au anunţat în cursul zilei de luni despărţirea de şase jucători. Este vorba despre Milcho Angelov, Ionuţ Balaur, Robert Boboc, George Micle, Florian Haită şi Bogdan Rusu.

Milcho Angelov (29 de ani) a fost adus de FC Argeş în vara anului 2023 de la SR Braşov. Bulgarul a bifat 22 de meciuri în sezonul trecut, în care a reuşit să marcheze 5 goluri.

Ionuţ Balaur (35 de ani) a ajuns la formaţia piteşteană la începutul sezonului trecut, şi a strâns 9 meciuri, marcând un singur gol.

Robert Boboc (29 de ani), venit tot de la Braşov vara trecută, a îmbrăcat tricoul alb-violet pentru 13 meciuri.

George Micle (22 de ani) se afla sub contract cu FC Argeş din 2019, timp în care a bifat 23 de partide. 

Florian Haită (23 de ani) a ajuns în Trivale vara trecută de la Farul, fiind folosit în 13 partide. Atacantul a reuşit să marcheze un singur gol.

Bogdan Rusu (34 de ani) a fost printre oamenii de bază din atacul argeşenilor, însă nu a reuşit să impresioneze. Atancatul trecut pe la FCSB a bifat 24 de meciuri în care a înscris de 4 ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele