Ultima oră
Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli
Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid" Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid"

Sorin Şerban a schimbat echipa. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul jucător de la FCSB

Liga II Publicat de Daian Cutu pe duminică, 18:12
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21649560/1/serban.jpg

Sorin Şerban (24 de ani) schimbă din nou echipa. A fost prezentat la CSC Şelimbăr, formaţie cu pretenţii din Liga 2.

Fundaşul lateral a jucat stagiunea trecută la ACS Mediaş, în Liga 3.

”Fundaşul stânga în vârstă de 24 de ani a semnat un contract valabil pentru un an de zile cu posibilitatea de prelungre pentru încă un an.

Sorin a acumulat experienţă atât în eşalonul secund, cât şi în SuperLiga României, iar în cariera sa a evoluat până în prezentl la formaţiile: Viitorul Ulmeni, Unirea Dej, Minaur Baia Mare, CSM Poli Iaşi, FSCB şi Mediaş 2022.

Mult succes, Sorin!
” au anunţat sibienii.

Şerban a fost un jucător de mare perspectivă. Acesta a bifat 11 selecţii la nivelul naţionalelor de jucători ale României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele