Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Ce antrenor poate avea Petrolul! Un fost campion mondial este aproape să ajungă la Ploieşti

Petrolul Ploiești Publicat pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21618090/2/petrolul-ploiesti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-22-04-2024-1.jpg

După ce în iarnă s-a zvonit că Petrolul ar urma să fie preluată de nişte investitori turci, se pare că această mutare s-a concretizat în aceste zile.

Presa din Turcia anunţă că Serhan Cetinsaya şi Sertac Guven au preluat clubul din Ploieşti. Primele discuţii au avut loc în cantonamentul din Antalya, atunci Cetinsaya a fost prezent la un amical între Petrolul şi Chernomorets Odessa.

Un fost campion mondial poate ajunge la Petrolul

În plus, cei doi ar urma să îl aducă la echipă, în funcţia de director tehnic, pe Mehmet Topal, fost mare jucător turc. În vârstă de 38 de ani, Topal a fost piesă de bază în angrenajul Turciei, pe vrema când era fotbalist.

Ba mai mult, turcii vor să aducă pe banca tehnică a Petrolului un fost campion mondial, notează Fanatik.

Este vorba de Mauro Camoranesi, cel care a cucerit cupa mondială cu Italia în anul 2006 şi care a pregătit până acum echipe ca Tigre, NK Maribor şi Floriana, din Malta, echipă cu care şi-a încheiat recent înţelegerea.

Italianul a mai fost secundul echipei Olimpique Marseille în anul 2022.

Laszlo Balint urmează să se despartă de club în zilele viitoare. Acesta va primi, cel mai probabil, câteva salarii compensatorii pentru a semna rezilierea contractului.

În cursul zilei de vineri ar putea fi făcut anunţul oficial cu privirea la implicarea investitorilor turci la Petrolul Ploieşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri