Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”

Petrolul Ploiești Publicat astăzi, 14:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21742226/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-2.jpg

 

 

FCSB şi Petrolul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în Ghencea. Partida a fost marcată de mai multe decizii grele pe care Rareş Vidican a trebuit să le ia.

MM Stoica a acuzat maniera de arbitraj a lui Rareş Vidican cu privire la cartonaşul roşu pe care Mihai Popescu l-a încasat. Oficialul campioanei este de părere că fotbalsitul trebuia să primească doar cartonaş galben.

Acum a venit şi răspunsul celor din conducerea Petrolului. Claudiu Tudor, preşedintele ploieştenilor, consideră că faultul a fost unul extrem de grav, iar afirmaţiile oficiailor FCSB-ului sunt contrare cu realitatea.

„Nu ne aşteptăm să avem o asemenea evoluţie legată de sănătatea jucătorilor după un meci cu FCSB. Cu siguranţă ei sunt o echipă puternică şi cred eu, la investiţiile pe care le-au făcut, aşa cum zicea nea Gigi, trebuia să fie 3-0 sau 4-0 scorul pe hârtie. Nu cred că au nevoie de niciun ajutor cei de la FCSB, sunt o echipă foarte puternică. 

Le respectăm opinia, dar cred că mai putea să fie cel puţin un penalty pentru Petrolul la Mihnea Rădulescu cu Baba. Nu vrem să comentăm prea mult arbitrajul, se întâmplă să mai şi greşeşti, să mai ai şi noroc, dar nu cred că ar trebui să se vaite.

Într-un meci cu Petrolul, ar trebui să aibă 3-0 sau 4-0 la ce investiţii fac şi la câţi bani se învârt în jurul acestui club. Trebuie să-l felicităm pe domnul Becali că face chestia asta.

Ne bucurăm că nu s-a întâmplat ceva mai rău. La ce am văzut acolo... era foarte aproape de alte lucruri. Am văzut comentarii la televizor, n-ai cum să spui aşa ceva când s-a văzut pe imagini ce nenorocire putea să se întâmple. Să ai aşa gaură în cap.

Este incredibil, nu ştiu cum i-a dat, ce fel de lovitură a fost de s-a ajuns la acea gaură în cap. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai rău şi Alex e sănătos”, a spus Claudiu Tudor, conform Sport.ro.

Ce a spus Mihai Stoica despre maniera de arbitraj 

”Acum a dat un roşu la o fază care ni s-a prelucrat nouă. Dacă loveşti cu cotul adversarul şi e ca o armă, e roşu. Dacă sari, cum a făcut Popescu, e galben. L-a tăiat, dar nu şi-a folosit cotul ca o armă. Aşa ne spun reprezentanţii CCA. E galben clar, toată lumea a zis. OK, a văzut sânge, dar trebuia să meargă la VAR. S-a speriat, e tânăr, ok.

Dar cum să nu dai fault la talpa la Şut? E evidentă. Dacă nu vede, trebuie să intervină Costreie. Am aflat aseară, de la Marius Ianuli, care a fost în cabina arbitrilor, Costreie cu dezinvoltură i-a zis că e contră. Dacă asta e contră... Deci a zis că nu e fault.

Eu l-aş ruga din nou pe Vassaras, din suflet, să facă publice discuţiile care au fost după faza asta, între Vidican şi Costreie. Poate au avut o discuţie. Vreau şi eu să aud ce au discutat. Îl calcă pe gleznă, Şut are piciorul în gazon”
, a spus MM Stoca, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt