Ultima oră
VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League
A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia
Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale

Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”

FCSB Publicat ieri, 22:19
mail-share icon Email

Cisotti, fotbalistul care străluceşte de mult timp la echipa lui Dorinel Munteanu, a atras toate privirile din Superligă şi chiar MM Stoica a recunoscut că îl apreciază. 

Italianul a ajuns la Galaţi, chiar de pe vremea când echipa era în Liga 3, şi a promovat alături de gălăţeni până în primul eşalon al fotbalului românesc.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21811978/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-4.jpg

Juri Cisotti (31 de ani) a recunoscut că este gata să primească cetăţenia română, pentru a juca la echipa naţională. 

Mai mult decât atât, italianul a avut doar cuvinte de laudă la adresa României. 

”(n.r. despre naturalizare şi cetăţenie) De ce nu? Eu sunt acum în România foarte fericit şi de ce nu? A fost prima dată aici în viaţă mea, am avut coechipieri care au jucat aici şi toţi au vorbit foarte bine despre România. Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună. 

(n.r. la naţionala României ţi-ai dori?) Este normal, pentru toţi jucătorii este o situaţie foarte bună”, a declarat Juri Cisotti.

Ce a spus MM Stoica despre Cisotti

”Remarc şi remarc, de fiecare dată. Cisotti nu face un meci slab. Este cel mai bun jucător de la Oţelul sau cel puţin este în top 3 de la Oţelul meci de meci. Nu l-am văzut jucând slab de când a ajuns în Liga 1. 

Nu contează că a venit din Malta. Să vii la Liga a treia în România, Liga a treia din Italia nu e nici Liga 8 din Italia. Este un jucător remarcabil. Şi are o vârstă. Arată ca un maratonist, dar un maratonist care ştie fotbal. 

E pe tot terenul. Nu ştii ce joacă. Cu noi a jucat vârf şi ne-a omorât!”, a pus MM Stoica, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele