Ultima oră
„Luis Suarez de România” i-a băgat în sperieţi pe scoţieni! Jucătorul FCSB-ului de care Rangers se teme cel mai tare: „Trebuie să fie atenţi” „Luis Suarez de România” i-a băgat în sperieţi pe scoţieni! Jucătorul FCSB-ului de care Rangers se teme cel mai tare: „Trebuie să fie atenţi”
Nu a mai suportat declaraţiile lui Gigi Becali şi a răbufnit: „Este ultima persoană care poate să ne dea lecţii” Nu a mai suportat declaraţiile lui Gigi Becali şi a răbufnit: „Este ultima persoană care poate să ne dea lecţii”
Premieră în NBA! LeBron şi Bronny James, împreună pe teren la un meci din sezonul regulat. Este primul duo tată-fiu care face acest lucru Premieră în NBA! LeBron şi Bronny James, împreună pe teren la un meci din sezonul regulat. Este primul duo tată-fiu care face acest lucru
Papi Land - Prieteni pe viaţă este cel mai recent reality show dedicat iubitorilor de animale şi difuzat la Prima TV Papi Land - Prieteni pe viaţă este cel mai recent reality show dedicat iubitorilor de animale şi difuzat la Prima TV
Editorial Vlad Măcicăşan | Puteai fi acolo, Gică! “Regele”, victima propriilor decizii Editorial Vlad Măcicăşan | Puteai fi acolo, Gică! “Regele”, victima propriilor decizii
VIDEO | Vinicius, one man show în revenirea de poveste a Realului! Golul de Balon de Aur, după o cursă de 80 de metri VIDEO | Vinicius, one man show în revenirea de poveste a Realului! Golul de Balon de Aur, după o cursă de 80 de metri

Probleme pentru FCSB înainte de plecarea în Scoţia! Vestea care a dat tot planul peste cap

FCSB Publicat astăzi, 09:50
mail-share icon Email

FCSB va da piept cu Rangers joi, de la ora 22:00, într-un meci ce face parte din runda a 3-a a fazei principale din Europa League.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21811145/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-20-10-2024-4.jpg

FCSB se va deplasa în Scoţia pentru duelul cu Rangers ce face parte din cadrul rundei cu numărul 3 din faza principală din Europa League. Partida va fi transmisă joi, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 5 şi online pe PrimaPlay.ro.

După primele 2 meciuri disputate în Europa League, campioana României are maximum de puncte. „Roş-albaştri” s-au impus categori pe teren propriu cu RFS, scor 4-0, iar apoi au produs surpriza la Salonic, pe terenul lui PAOK, acolo unde au reuşit să câştige cu 1-0.

Cu o zi înaintea duelului cu trupa la care evoluează Ianis Hagi, FCSB a întâmpinat o problemă care a dat tot planul peste cap. Din informaţiile Prima Sport, zborul campioanei României către Scoţia are o mare întârziere. Astfel, echipa va avea de aşteptat cel puţin două ore în aeroport până la decolare.

Brigada de arbitri care va oficia meciul Rangers - FCSB

UEFA a anunţat delegările pentru partidele din Europa League. Meciul dintre Rangers şi FCSB va fi arbitrat de o brigadă din Italia, cu Marco Di Bello la centru.

Marco Di Bello va fi ajutat de Davide Imperiale şi Alessio Berti, în timp ce rezervă va fi Rosario Abisso. În Camera VAR se vor afla Luca Pairetto şi Valerio Marini.

Până acum, centralul italian nu a mai arbitrat nicio partidă a unei echipe din România şi nici nu a fost delegat la vreun meci al echipei naţionale. 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele