Ultima oră
VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League
A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia A doua plângere pentru viol împotriva chilianului Jorge Valdivia
Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League Donar Groningen – CSO Voluntari 83-89, în grupa A din European North Basketball League
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale

CSM Oradea câştigă duelul cu FC Argeş, în grupa E a FIBA Europe Cup

Baschet Publicat de Daian Cutu ieri, 21:04
mail-share icon Email

Vicecampioana CSM Oradea a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 78-74 (38-42), în etapa a III-a a grupei F din FIBA Europe Cup. CSM Oradea este lider neînvins în grupă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21812063/1/csm-ora.jpg

Principalii marcatori ai partidei au fost Richard 16 puncte, Brown 15, Tarolis 14, Williams 12, pentru CSM Oradea, respectiv Williams 24, Jones 11, Djokovic 11, pentru FC Argeş. 

În primele două etape, vicecampioana României a învins pe PGE Spojnia Stargard, cu 77-75, şi pe BC Parnu Sadam, cu 84-72, în timp ce FC Argeş a trecut de BC Parnu Sadam, cu 67-65 şi apoi a cedat cu PGE Spojnia Stargard, scor 62-65.

În etapa următoare, FC Argeş va juca în deplasare cu estonienii d ela BC Parnu Sadam, iar CSM Oradea, tot în deplasare, în Polonia, cu PGE Spojnia Stargard.

Tot miercuri, a treia reprezentată a României în competiţie, CSM Constanţa, joacă în deplasare cu liderul grupei C, Cholet Basket. CSM Constanţa a pierdut primele două meciuri din grupă, 70-88 cu Giants Antwerp şi 76-103 cu Fribourg Olympic.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele