Ultima oră
Spaniolii i-au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund şi au tras concluzia Spaniolii i-au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund şi au tras concluzia
Dan Şucu, tun financiar pe piaţa transferurilor! Un club de top din Europa i-a pus 3.000.000 de euro pe masă pentru golgheterul din Giuleşti Dan Şucu, tun financiar pe piaţa transferurilor! Un club de top din Europa i-a pus 3.000.000 de euro pe masă pentru golgheterul din Giuleşti
Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open. Motivul din spatele deciziei Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open. Motivul din spatele deciziei
Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la Guangzhou Open Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la Guangzhou Open
Pasionaţii de fotbal joacă în Prima Liga, azi de la ora 15:00, pe Prima Sport 1 Pasionaţii de fotbal joacă în Prima Liga, azi de la ora 15:00, pe Prima Sport 1
„Luis Suarez de România” i-a băgat în sperieţi pe scoţieni! Jucătorul FCSB-ului de care Rangers se teme cel mai tare: „Trebuie să fie atenţi” „Luis Suarez de România” i-a băgat în sperieţi pe scoţieni! Jucătorul FCSB-ului de care Rangers se teme cel mai tare: „Trebuie să fie atenţi”

„Luis Suarez de România” i-a băgat în sperieţi pe scoţieni! Jucătorul FCSB-ului de care Rangers se teme cel mai tare: „Trebuie să fie atenţi”

FCSB Publicat astăzi, 12:27
mail-share icon Email

FCSB va da piept cu Rangers joi, de la ora 22:00, într-un meci ce face parte din runda a 3-a a fazei principale din Europa League.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21811378/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-20-10-2024-7.jpg

FCSB se va deplasa în Scoţia pentru duelul cu Rangers ce face parte din cadrul rundei cu numărul 3 din faza principală din Europa League. Partida va fi transmisă joi, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 5 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale acestei confruntări pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

După primele 2 meciuri disputate în Europa League, campioana României are maximum de puncte. „Roş-albaştri” s-au impus categori pe teren propriu cu RFS, scor 4-0, iar apoi au produs surpriza la Salonic, pe terenul lui PAOK, acolo unde au reuşit să câştige cu 1-0.

Daniel Bîrligea a marcat în ambele meciuri pe care FCSB le-a jucat în Europa League, dar şi în ultimele două din Superliga, cu Gloria Buzău şi Dinamo. Mai mult, în „Eternul Derby”, atacantul adus de la CFR Cluj a reuşit un eurogol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic.

Scoţienii au prefaţat întâlnirea cu campioana României şi l-au evidenţiat pe Daniel Bîrligea, cel poreclit de Gigi Becali „Luis Suarez de România”. Cei de la Rangers Review îl consideră pe Bîrligea cel mai periculos jucător de la FCSB şi au adus în discuţie calităţile pe care acesta le are.

„Rangers se va confrunta cu Luis Suarez de România mâine seară, când va da piept cu Daniel Birligea, după cum a anunţat patronul echipei Steaua Bucureşti (n.r. FCSB).

Ei vor trebui însă să fie atenţi la atacantul internaţional Birligea, care a marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri, inclusiv în ambele partide din Europa League şi împotriva lui Dinamo Bucureşti în derby-ul din weekend.

Potrivit proprietarului Gigi Becali, el seamănă foarte mult cu legenda Suarez, fostul jucător de la Liverpool, Barcelona şi Atletico Madrid, care este încă puternic pentru Inter Miami la vârsta de 37 de ani”, au notat scoţienii.

Probleme pentru FCSB înainte de plecarea în Scoţia

Cu o zi înaintea duelului cu trupa la care evoluează Ianis Hagi, FCSB a întâmpinat o problemă care a dat tot planul peste cap. Din informaţiile Prima Sport, zborul campioanei României către Scoţia are o mare întârziere. Astfel, echipa va avea de aşteptat cel puţin două ore în aeroport până la decolare.

Brigada de arbitri care va oficia meciul Rangers - FCSB

UEFA a anunţat delegările pentru partidele din Europa League. Meciul dintre Rangers şi FCSB va fi arbitrat de o brigadă din Italia, cu Marco Di Bello la centru.

Marco Di Bello va fi ajutat de Davide Imperiale şi Alessio Berti, în timp ce rezervă va fi Rosario Abisso. În Camera VAR se vor afla Luca Pairetto şi Valerio Marini.

 

Până acum, centralul italian nu a mai arbitrat nicio partidă a unei echipe din România şi nici nu a fost delegat la vreun meci al echipei naţionale. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele