Ultima oră
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum
Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună
Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele” Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele”
”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri ”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri
VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică
VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League! VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League!

Fostul jucător al celor de la Rangers crede că FCSB mai poate da o lovitură. ”Nu este o echipă care să surprindă”

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:06
mail-share icon Email

FCSB se va deplasa în Scoţia pentru duelul cu Rangers ce face parte din cadrul rundei cu numărul 3 din faza principală din Europa League. Partida va fi transmisă joi, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 5 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale acestei confruntări pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21811827/1/goian.jpg

 

 

 

Dorin Goian (43 de ani) este un nume de referinţă pentru cele două cluburi. Fostul fundaş a îmbrăcat ambele tricouri în carieră.

Goian este optimist cu privire la campioana României şi e de părere că FCSB ar putea scoate un rezultat pozitiv în Scoţia.

"Este un meci important, se joacă pe IBROX (n.r. stadionul celor de la Rangers). I-am văzut acum pe Ibrox, cu Kilmarnock (n.r. au pierdut cu 0-1). Mi s-au părut slăbuţi. Au fost destul de lenţi.

Am văzut şi în alte meciuri, Rangers nu este o echipă care să surprindă pe faza ofensivă.

Ţinând cont că FCSB este într-un moment bun, vine şi după victoria din derby e clar să sunt motivaţi. Sunt la cele mai înalte cote. Sunt sigur că FCSB va pleca cu punct sau puncte de pe IBROX." a declarat Goian, pentru cei de la DigiSport.

După primele 2 meciuri disputate în Europa League, campioana României are maximum de puncte. „Roş-albaştri” s-au impus categori pe teren propriu cu RFS, scor 4-0, iar apoi au produs surpriza la Salonic, pe terenul lui PAOK, acolo unde au reuşit să câştige cu 1-0.

Probleme pentru FCSB înainte de plecarea în Scoţia

Cu o zi înaintea duelului cu trupa la care evoluează Ianis Hagi, FCSB a întâmpinat o problemă care a dat tot planul peste cap. Din informaţiile Prima Sport, zborul campioanei României către Scoţia are o mare întârziere. Astfel, echipa va avea de aşteptat cel puţin două ore în aeroport până la decolare.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele