Ultima oră
VIDEO | Napoli - Como 3-1. Echipa lui Conte rămâne prima şi după această etapă VIDEO | Napoli - Como 3-1. Echipa lui Conte rămâne prima şi după această etapă
VIDEO | Farul - Dinamo 0-1, în direct, pe Prima Sport 1. Cîrjan deschide scorul în startul partidei VIDEO | Farul - Dinamo 0-1, în direct, pe Prima Sport 1. Cîrjan deschide scorul în startul partidei
Faza finală a Billie Jean King Cup va fi cu opt echipe din 2025 Faza finală a Billie Jean King Cup va fi cu opt echipe din 2025
EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie cu privire la transferul lui Zima la FCSB EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie cu privire la transferul lui Zima la FCSB
Podul Prieteniei se închide sâmbătă, pentru o oră, pentru un eveniment sportiv Podul Prieteniei se închide sâmbătă, pentru o oră, pentru un eveniment sportiv
TAS a redus suspendarea lui Paul Pogba. Când poate reveni pe teren francezul TAS a redus suspendarea lui Paul Pogba. Când poate reveni pe teren francezul

Albion Rrahmani a revenit cu gol la Rapid şi le-a dat fanilor din Giuleşti o veste mare: ”Voi ajuta echipa să câştige titlul!”

Rapid Publicat pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21452712/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-1-09-2023.jpg

Albion Rrahmani a revenit cu gol la Rapid şi le-a dat fanilor din Giuleşti o veste mare: ”Voi ajuta echipa să câştige titlul!”

Echipa Rapid Bucureşti a temrinat la egalitate sâmbătă, în cantonamentul din Antalya, scor 3-3, cu echipa turcă Sakaryaspor. A fost primul meci de pregătire al anului pentru formaţia bucureşteană.

Turcii au condus la pauză cu 1-0, prin golul marcat de Yonathan Del Valle, în minutul 25. Rapid a egalat imediat după startul reprizei secunde, când şutul lui Papeau a fost deviat în plasă de Paul Iacob, în minutul 48. 

Sinan Kurt a readus în avantaj pe Sakaryaspor, după numai trei minute, dar giuleştenii au egalat în minutul 73. Intrat pe teren în minutul 62, Albion Rrahmani a fost faultat în careu şi tot el a transformat pentru 2-2. Rapid a preluat conducerea în minutul 79, printr-un autogol al lui Menderes, însă acelaşi jucător a marcat în minutul 88 golul de 3-3.

Fotbalistul Rapidului a reuşit să marcheze după ce a fost o lungă perioadă accidentat. Acesta a transmis că îşi doreşte să câştige titlul în acest sezon. 

”Bineînţeles când revii cu un gol la echipă e prefect. Sunt fericit şi am mai avut mai multe şanse să marchez. După trei luni eu cred că e ok cu un singur gol. Am reintrat în programul echipei, m-am antrenat foarte bine şi mă bucur să fiu în cadrul echipei încă de la primul meci.

Al doilea a fost mai penalty decât primul. Nici nu a atins mingea. Arbitrul nu a vrut să ne dea penalty, dar e ok, e doar un meci amical. Când am intrat pe teren a fost emoţionant în interiorul meu. E prea mult să stai pe tuşă trei luni. Sunt foarte bucuros că m-am întors cu gol.

E foarte bine. Am mai jucat şi cu Krasniqi şi ne cunoaşteam foarte bine. Fiecare jucător care vine la Rapid are calitate. Cred că ne va ajuta. Sunt 100% din punct de vedere fizic pentru că m-am pregătit în Kosovo. Am început să mă antrenez singur ca să fiu pregătit. Abia aştept să fiu pe teren pe 19 ianuarie. O să fim ‘on fire’ pe Giuleşti!

E foarte bine. Îmi place să mă bat la titlu. Orice jucător vrea asta. E foarte important pentru noi să mergem înainte şi să forţăm. Sper să ajut echipa şi dacă marchez va fi cu atât mai bine. Vreau în primul rând să ajut echipa să câştige titlul. Sunt gata să fac asta.

Am avut şi mult ghinion pentru că ni s-au accidentat trei titulari şi a fost foarte greu. Ne simţeam pe teren şi ne cunoaştem foarte bine. Acum toată lumea e fericită şi dăm totul la antrenamente ca să fim gata pentru meciurile oficiale”, a declarat Albion Rrahmani, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele