Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie cu privire la transferul lui Zima la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa ieri, 21:24
mail-share icon Email

Lukas Zima are un sezon foarte bun în poarta Petrolului, iar după meciul dintre formaţia prahoveană şi FCSB, Gigi Becali a anunţat că şi-l doreşte pe ceh, iar acum Mihai Stoica a oferit mai multe informaţii cu privire la posibila mutare.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21755023/1/uta-arad-petrolul-poiesti-superliga-superbet-04-10-2024-1.jpg

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Mihai Stoica a dezminţit informaţia oferită de Fanatik, confrom căreia cele două părţi s-ar fi înţeles asupra sumei de transfer. Sursa mai sus menţionată a scris că FCSB va plăti 250.000 de euro acum, iar alţi 250.000 de euro vor fi achitaţi în iarnă pentru Zima.

Mihai Stoica a spus că deocamdată nu a existat niciun fel de discuţie. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a mai declarat că suma de 500.000 de euro nu are niciun temei, pentru că bugetul pentru portarul care îl va înlocui pe Andrei Vlad, căruia îi expiră contractul în iarnă, este de 250.000 de euro.

De asemenea, Mihai Stoica a spus că dacă Petrolul nu va accepta acea ofertă, atunci FCSB se va reorienta şi se va căuta un alt portar.

"Ne place. (n.r. Dacă au început negocierile cu Petrolul) Am avut alte probleme. Am văzut chestiile astea, că 250.000 acum şi 250.000 în iarnă, nu, e departe. Noi nu avem buget mare pentru a aduce un portar. Este cam dublu (n.r. suma vehiculată).

O să luăm legătură cu oamenii şi o să spunem ce oferim. Dacă nu se poate, nu e niciun fel de problemă, este o puzderie de portari liberi în Europa şi unii chiar interesanţi.

Siergrist a venit la Rapid, după doi ani de zile cu zero meciuri, liber, adus de un om care avea încredere în el şi îl cunoştea şi uită-te la el cum apără până acum, arată foarte bine", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele