Ultima oră
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria

”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon

Rapid Publicat de Daian Cutu ieri, 22:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21751460/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-23-08-2024.jpg

 

 

Boriasv Burmaz (23 de ani) nu îşi respectă până acum statutul de principală armă ofensivă a celor de la Rapid.

Sârbul a bifat 11 apariţii stagionale în acest sezon fără să marcheze şi astfel nu a putut suplini plecarea golgheterului Albion Rrahmani la Sparta Praga.

  • Burmaz este cotat de Transfermarkt la suma de 1.8 milioane de euro.

Acţionar la Rapid, Victor Angelescu, a vorbit despre situaţia atacantului, care în viziunea sa se pregăteşte excelent. Oficialul credă că Burmaz e posibil să aibă o problemă la nivel mental.

”Fericit nu am cum să fiu cu randamentul atacanţilor, până acum cred că nu a marcat niciunul dintre ei. Au rămas datori, în 11 etape nu avem niciun gol înscris de atacanţi. E clar că pot arăta mai mult, mai ales Burmaz, pe care îl ştiam mai bine.

Mă aşteptam ca acum, când avea să joace mai mult după plecarea lui Rrahmani, să înscrie. Dar aşa este în fotbal, ai şi momente mai slabe. Am încredere in el, e un atacant foarte bun, dar e clar că trece printr-o pasă mai puţin bună.

Oricum am transferat, a venit şi Boupendza, în curând va fi o concurenţă mai mare. Burmaz se antrenează ireproşabil, dă totul pentru fotbal. Poate e ceva mental... nu mă pricep, dar e clar că nu e într-o pasă atât de bună”, a spus Angelescu, la Digi Sport.

 

Giuleştenii mai au în acest moment 3 opţiuni pentru postul de atacant: Borisav Burmaz (23 de ani), Timotej Jambor (21 de ani) şi Octavian Cepoi (18 ani).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele