Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu"

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 00:24
mail-share icon Email

FCSB a învins-o pe PAOK, scor 1-0, joi seară, la Salonic. Campioana României a terminat etapa a doua din faza principală Europa League pe poziţia a patra.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21753960/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024.jpg

FCSB a învins-o pe PAOK, scor 1-0, joi seară, în etapa a doua din Europa League. Golul victoriei a fost înscris de Bîrligea, după o fază superbă realizată de Olaru, la ultima fază a primei reprizei.

După meci, Gigi Becali a vorbit despre partida de la Salonic. Finanţatorul consideră că Darius Olaru nu merita să fie eliminat şi a spus că în această seară a demonstrat că "Ferguson" este mai puternic decât Răzvan Lucescu.

"30-40 de minute am jucat cu om în minus şi au avut nişte ocazii, dar nu extraordinare, au fost bâlbâieli. Ăsta este cel mai mare rezultat, am avut şi un arbitraj ostil.

Am avut noi roşu la Şut, am primit roşu la Olaru, nu era de al doilea galben, plus 10 minute de prelungire. A pus mâna pe minge Olaru, dar a fost fault. Foarte bine că a luat roşu, că poate cu Olaru pe teren reuşeau să egaleze. A vrut să ne arate Dumnezeu că şi în 10 putem juca la victorie.

L-am bătut pe Răzvan Lucescu şi am demonstrat că Ferguson e mai puternic decât Lucescu", a declarat Gigi Becali la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele