Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

EXCLUSIV | Ultimele informaţii despre Mihai Lixandru! "Repeta obsesiv"

FCSB Publicat de Tudor Moisa ieri, 20:48
mail-share icon Email

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în meciul câştigat de FCSB, scor 1-0, cu PAOK, joi seară, în etapa a doua a fazei principale din Europa League.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21754985/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-2.jpg

Mijlocaşul campioanei României a suferit o accidentare gravă, la ligament, iar Gigi Becali a anunţat, imediat după fluierul final, că fotbalistul va lipsi şase luni.

Acum, Mihai Stoica a oferit informaţii suplimentare în cadrul emisiunii Fotbal Show. Mihai Stoica a spus că Lixandru a intrat acum la un RMN şi încă se aşteaptă verdictul, dar din informaţiile preliminare rezultă că mijlocaşul a suferit o accidentare la ligamentul încrucişat anterior.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a mai dezvăluit şi că Mihai Lixandru, sub şocul accidentării, a repetat obsesiv: "Nu era momentul".

"Abia a intrat la RMN, facem puţin cam devreme, dar la mecanism e ligamentul încrucişat anterior. El de aia s-a şi speriat, pentru că l-a auzit pocnind şi a simţit o durere înfiorătoare.

Îl durea foarte tare, era marcat, săracul tot repeta obsesiv: «Nu era momentul». I-am zis că niciodată nu e momentul", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Mihai Lixandru urma să fie convocat la naţională

Cei 25 de "tricolori" convocaţi de Mircea Lucescu pentru acţiunea din această lună au fost anunţaţi, vineri, de către selecţioner. Printre ei se numără trei jucători de la FCSB, dar numărul acestora ar fi putut ajunge la patru.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Mihai Stoica a dezvăluit că a avut o conversaţie cu Mircea Lucescu, înaintea meciului dintre PAOK şi FCSB, iar selecţionerul i-a transmis că îl va convoca şi pe Mihai Lixandru.

Până la urmă, mijlocaşul campioanei României s-a accidentat grav în partida de la Salonic, iar Mircea Lucescu a fost nevoit, pentru a doua oară consecutiv, să îl scoată de pe listă. Mihai Lixandru se accidentase şi înainte de acţiunea din septembrie, după ce iniţial s-a aflat în lot.

"Era şi acum (n.r. convocat). Am vorbit cu Mircea Lucescu înainte de meci. Chiar m-am dus să îl salut pe Mircea Lucescu înainte de meci şi asta mi-a zis. Azi am vorbit din nou, s-a interesat de soarta lui şi chiar a vorbit şi l-a încurajat", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele