Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

EXCLUSIV | Mihai Stoica a reacţionat după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională

FCSB Publicat de Tudor Moisa ieri, 21:05
mail-share icon Email

Mircea Lucescu a anunţat, vineri, lotul României pentru "dubla" cu Cipru şi Lituania din Nations League. În compartimentul ofenisv, selecţioner a decis să îi convocace pe Denis Drăguş, Denis Alibec şi George Puşcaş.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21755007/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-3.jpg

În mod surprinzăor, pe lista jucătorilor care se vor prezenta la lot nu se află Daniel Bîrligea. Atacantul a fost prezent la EURO 2024, pe vremea când evolua la CFR Cluj, iar de la venirea la FCSB a marcat două goluri în patru meciuri.

Totuşi Mircea Lucescu a decis să îi convoace pe Denis Drăguş, Denis Alibec şi George Puşcaş. Întrebat în cadrul emisiunii Fotbal Show despre decizia selecţionerului, Mihai Stoica a avut un răspuns rezervat.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB consideră că hotărârea luată de Mircea Lucescu nu este una proastă pentru campioana României, deoarece Bîrligea are încă nevoie de timp pentru a se adapta la echipa de club.

"Eu am mult mai aproape tricoul decât sacoul şi mă bucur. Poate Bîrligea spera să fie convocat, dar cred că pentru el e o motivaţie în plus să demonstreze că merită să fie la următoarea convocare.

Pentru mine, mă interesează ca Bîrligea să fie cu echipa. Nu a venit de foarte mult timp. Să prindă o pregătire bună, în astea două săptămâni, cu Thomas Neubert, îi urez mult succes, cred că îi pregăteşte ceva.

Nu am niciun fel de problemă. Chiar mă bucur că Şut este. Nu există fotbalist să nu îşi dorească să fie convocat, nu există. Târnovanu ne-a zis că aşa emoţii nu şi-a putut că poate avea vreodată, iar acum chiar a fost bine şi cu Sepsi şi acum", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele