Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”

Rapid Publicat astăzi, 12:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21749511/1/dragus.jpg

 

 

Denis Drăguş (25 de ani) traversează o perioadă extrem de delicată la Trabzonspor.

Sosit în această vară la Trabzon, internaţionalul român a evoluat în 12 partide şi a reuşit să marcheze un singur gol. Drăguş a intrat astfel atât în dizgraţiile fanilor, cât şi ale conducerii şi antrenorului Senol Gunes.

Atacantul a fost antrenat de Marius Şumudică pe vremea când tehnicianul era pe banca lui Gaziantep. Şumudică a dezvăluit că se gândeşte să îl aducă pe Drăguş la Rapid sub formă de împrumut la iarnă, având în vedere problemele de adaptare pe care le are în Turcia.

”Cu ochii închişi (n.r. l-ar aduce pe Denis Drăguş la Rapid), nici nu se pune problema. E greu să te adaptezi la Trabzonspor, e un club e foarte greu. O am în cap. Cu siguranţă, e finul meu, îşi doreşte foarte mult (n.r. să meargă la Rapid), dar deocamdată e acolo, are un salariu.

Dacă există posibilitatea unui împrumut, cu mare plăcere. Pentru mine e prima variantă. Toată lumea de acolo aşteaptă foarte mult de la el, anul trecut a dat 14 goluri. Trabzonspor e o echipă în transformare, au făcut foarte multe transferuri, nu sunt legaţi, e foarte greu, iar publicul nu te aşteaptă.

Dacă azi câştigi, mâine mănânci gratis, îţi pun benzină gratis. Dacă pierzi şi mergi la benzinărie, se dau la o parte şi îţi bagi singur. Lui Drăguş i s-au oferit nişte condiţii exorbitante şi nu avea cum să refuze, 6 milioane în patru ani”, a spus Marius Şumudică la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele