Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

A fost delegată brigada de arbitri pentru duelul Oţelul Galaţi - Sepsi OSK, de vineri, din Superliga

Superliga Publicat pe 29 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21716273/1/otelul-galati-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-12-2023-1.jpg

Oţelul primeşte vizita lui Sepsi, vineri, de la ora 21:00, într-un meci ce deschide runda cu numărul 8 din Superliga. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro.

Arbitrul Florin Andrei va conduce la centru meciul de la Galaţi. El va fi ajutat de Mircea Orbuleţ şi Cosmin Bojan, în timp ce rezervă va fi Valentin Porumbel.

În Camera VAR se vor afla Iulian Dima şi Cristina Mariana Trandafir. Observatori au fost desemnaţi Nicolae Marodin şi Ion Marin.

Înaintea acestui duel, Oţelul se află pe locul 4, cu 12 puncte acumulate după 6 etape, cu un meci mai puţin faţă de echipele de pe podium. Gălăţenii vin după egalul de la Ploieşti cu Petrolul şi sunt neînvinşi în acest sezon, cu un bilanţ de 3 victorii şi 3 egaluri.

De cealaltă parte, Sepsi ocupă locul 10, cu 8 puncte adunate în 7 runde. Covăsnenii au început bine campionatul, cu două victorii consecutive, dar apoi nu au mai arătat cea mai bună forma, reuşind să obţină doar 2 puncte în ultimel 5 etape, în ultima pierzând chiar pe teren propriu cu nou promovata Unirea Slobozia.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori până acum, sezonul trecut. Bilanţul este în valoarea lui Sepsi, care s-a impus la Galaţi şi a obţinut un punct pe teren propriu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele