Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial

Superliga Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:44
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21739075/2/farul-constanta-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-22-09-2024.jpg

 

 

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Alibec, în minutele 12 şi 52, din penalty.

La al doilea gol, iniţial penaltiul a fost executat şi ratat de Grigoryan, însă lovitura a fost repetată de Alibec, deoarece la prima Niczuly nu a ţinut niciun oicor pe linia porţii.

În minutul 31, de la gazde a fost eliminat Bălaşa.

 

VIDEO | Farul - Sepsi 2-1 (12-penalty, 52-penalty / Coman 90+1), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Bălaşa, Gustavo Henrique, Ganea - Radaslavescu, Decan, Vînă - Grigoryan, Alibec, Ferreira
  • Sepsi: Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Ştefan - Olteniţa, Alimi, Mino, Neskovic - Oberlin, Debeljuh, Matei

Minutul 90+4: Final de meci! Farul bate cu 2-1.

Minutul 90+1: GOL Sepsi! Coman profită de o eroare de marcaj şi marchează cu capul.

Minutul 90: Şansă mare pentru Sepsi! Reluarea lui Kallaku lovit transversala.

Minutul 76: El Sawy face henţ şi este eliminat! Din lovitura liberă rezultată, Alibec a fost aproape să face ”hattrick-ul”, dar nu a prins poarta.

Minutul 69: Kallaku trage puternic de la 20 de metri. Mingea s-a dus pe lângă.

Minutul 52: GOL Farul! Grigoryan este lansat perfect de Alibec. Armeanul pătrunde în careu şi e faultat de Niczuly. Grigoryan bate slab, iar portarul covăsnenilor scoate. Lovitura de pedeapsă se repetă, iar de această dată execută Alibec şi transformă.

Minutul 47: Grigoryan trage prin surprindere de la distanţă, dar portarul lui Sepsi e la post.

Minutul 45+2: Pauză! Farul conduce cu 1-0.

Minutul 43: Debeljuh reia cu capul din 6 metri în braţele lui Buzbuchi.

Minutul 30: Bălaşa îl faultează pe Matei şi vede al doilea catonaş galben.

Minutul 28: Bălaşa trimite cu capul pe lângă din 3 metri o minge centrată din flanc.

Minutul 12: GOL Farul! Rivaldinho reia cu capul din 5 metri în bară. Arbitrul merge la VAR să verifice o intervenţie a lui Niczuly asupra brazilianului. Se dictează penalty, iar Alibec transformă cu un şut pe centrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Înaintea acestui duel, Farul se află doar pe locul 13, cu 9 puncte acumulate în tot atâtea etape. Trupa lui Gică Hagi nu are altă variantă în afară de victorie, după ce în ultimele 3 etape a avut un bilanţ de 2 egaluri şi un eşec.

De cealaltă parte, Sepsi se află pe 8, cu 11 puncte. Covăsnenii au moralul ridicat, după ce în etapa trecută au întrerupt seria nefastă de 6 meciuri fără victorie şi au câştigat pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 3-0.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria trupei din Sf. Gheorghe, scor 4-1 la Constanţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele