Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

VIDEO ǀ După 8 ani, FCSB a revenit pe Ghencea. Adrian Ilie a dat lovitura de start

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21277130/1/atmosfera-ghencae.png

Partida FCSB - CFR Cluj, din runda a patra a Superligii, va avea loc duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate fazele importante ale partidei din campionatul României se vor vedea în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

Revenirea celor de la FCSB pe Ghencea după 8 ani a fost marcată cum se cuvine de 28.000 de fani, iar lovitura simbolică de start a fost dată de fostul mare fotbalist Adrian Ilie.

FCSB vine după ce a reuşit a treia victorie consecutivă în campionat, în etapa trecută din Superliga, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi cu 2-0 şi este singura formaţia care nu a cedat niciun punct până acum. ”Roş-albaştrii” au adunat 9 puncte şi se află pe primul loc, dar pentru ei urmează un test în faţa formaţiei care a cucerit de 5 ori la rând titlu.

De cealaltă parte, CFR Cluj se află pe poziţia secundă în clasament cu 7 puncte, după ce runda trecută a remizat acasă cu U. Craiova, scor 1-1. ”Feroviarii” au strâns până acum trei victorii şi două egaluri şi par şi în acest sezon una dintre echipele care se bat la titlu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele